Παρασκευή, Μάιος 24, 2019

Κατσιφάρας για Τζαβάρα: Η Νέα Δημοκρατία τι λέει τελικά γι’ αυτά;

katsifaras

«Δεν ακολουθούμε διχαστικές πρακτικές», απαντά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σχολιάζοντας τη δραστηριοποίηση του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα που θέτει επί τάπητος ζήτημα απόσχισης του νομού του ενώ προτείνει επίσης την ενσωμάτωση της Αιτωλοακαρνανίας στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ωστόσο ο κ. Κατσιφάρας επιχειρεί να θέσει το ζήτημα υπο κομματικό πρίσμα λέγοντας πως «ίσως το ζήτημα είναι το γεγονός ότι οι πολίτες της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας είναι προοδευτικοί πολίτες».
Ειδικότερα, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε:
«Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μία επίθεση προσωπική του κ. Τζαβάρα.Τα θέματα εναλλάσσονται, το πρόσωπο ίδιο.Μία η απόσχιση της Ηλείας, την επόμενη η Πατρών – Πύργου, αύριο κάτι άλλο.
Ίσως το ζήτημα είναι το γεγονός ότι οι πολίτες της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας είναι προοδευτικοί πολίτες.Αυτό ο κ. Τζαβάρας δεν τους το συγχωρεί και προσπαθεί να διχάσει για να υπάρχει.
Η Νέα Δημοκρατία τι λέει τελικά γι’ αυτά;
Ειλικρινά, αδυνατούμε να τον παρακολουθήσουμε.
Σε ότι αφορά την Πατρών – Πύργου:Η μνήμη μάλλον είναι κοντή ή η παραπληροφόρηση σκόπιμη.
Τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Πύργο, το Μάρτιο του 2015, αδιάψευστος μάρτυρας.Στη διάθεσή σας.
Τι άλλαξε κ. Τζαβάρα από τότε για εσάς; Ή πρόκειται για αγωνία πολιτικής επιβίωσης;
Αυτά και δεν επανερχόμαστε. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σπύρος

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπήρξε δημιούργημα του Κουτσόγιωργα για να βολέψει Τρίπολη και Πάτρα. Ένα μόρφωμα με θύμα την Αιτωλοακαρνανία.

  2. PANE-6

    ΑΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛΑΔΒ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.