Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Καββαδίας: “Στα όρια της επιστημονικής φαντασίας” τα λεγόμενα Καράτσαλου

Καββαδίας: “Στα όρια της επιστημονικής φαντασίας” τα λεγόμενα Καράτσαλου

kavadiasΟ Πρόεδρος  του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου Θεόδωρος Καββαδίας εξέδωσε ανακοίνωση –απάντηση στα όσα ανέφερε ο κ.Στράτος Καράτσαλος στην δική του δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό της δημοτικής Αρχής. Αναφέρει ο κ.Καββαδίας:

Με λύπη μου διάβασα την ανακοίνωση του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Αγρινίου περί αποχώρησής του από την παράταξη με την οποία εξελέγη.

Ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Αγρινίου, δεν μπορώ παρά να επισημάνω ότι τα όσα καταμαρτυρούνται στην εν λόγω επιστολή κινούνται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Δυστυχώς για κάποιους, αλλά ευτυχώς για την αλήθεια, η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι λόγοι αποχώρησης του συναδέλφου δεν είναι αυτοί τους οποίους αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Είναι, αν μη τι άλλο,  επιπόλαιο να κατηγορεί κάποιος την παράταξη με την οποία εξελέγη σε κάποιο όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την ώρα που οι λόγοι αποχώρησής του είναι απολύτως προσωπικοί και αφορούν στη διαφωνία του με το πρόσωπό μου. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω την ουσία της διαφοράς, αφού δεν έχει κανένα πολιτικό ενδιαφέρον, ωστόσο αυτή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λόγο αποχώρησης από την παράταξη.

Αυτή καθεαυτή η αποχώρηση αλλά και η σχετική ανακοίνωση, αποτελούν μνημείο επιπολαιότητας και ένδειξης πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Είναι τουλάχιστον παράδοξο να γίνεται λόγος για διάθεση προσφοράς προτάσεων και λύσεων από πλευράς του αποχωρούντα, την ώρα που κανείς ως τώρα δεν του απαγόρευσε να το πράξει. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, η ιστορία έχει δείξει ότι καμία πρόταση δεν έχει κάνει, ενώ η παρουσία του ήταν εντελώς τυπική. Δηλαδή, αν ήταν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, θα έκανε τις προτάσεις; Αυτό τον εμπόδιζε μέχρι σήμερα;

Οι παρατηρήσεις περί ανήσυχης κοινωνίας που παρακολουθεί μάταια την υλοποίηση των όσων προεκλογικά είχαμε δεσμευθεί, μήπως αποτελούν πρόσχημα για την αποχώρηση του εν λόγω συμβούλου και «νερό στο μύλο» δυνάμεων που επιβουλεύονται την προσπάθειά μας να προσφέρουμε στην τοπική μας κοινωνία για προσωπικό τους όφελος; Όπως ξαναείπα, αυτά είναι γνωστά και εύκολα διαπιστώνονται.

Ένα είναι το σίγουρο. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν για το αντίθετο, δημιουργώντας εντυπώσεις, εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με ευθύνη και αξιοπρέπεια στην εντολή που πήραμε από τους συμπολίτες μας. Η προσπάθειά μας έχει ακόμα δρόμο. Και όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι των συμπολιτών μας με διάθεση προσφοράς και με στόχο να κάνουμε επιτέλους το Αγρίνιο, «Τόπο να ζεις». Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.