Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Συστρατεύεται με τους φορείς η Β’ ΕΛΜΕ ενάντια στο Ασφαλιστικό

cdab9d5e48b97c5f44673eb793187760_LΜε ανακοίνωσή της , η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κάνει γνωστό ότι χαιρετίζει την ενωτική πρωτοβουλία των δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων της περιοχής και πως θα συμμετέχει στο κοινό πρόγραμμα δράσης με αιχμή το ασφαλιστικό που συναποφασίστηκε.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει την ενωτική πρωτοβουλία των δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων της περιοχής μας και θα συμμετέχει στο κοινό πρόγραμμα δράσης με αιχμή το ασφαλιστικό που συναποφασίστηκε.
Θεωρούμε ότι παρά τις ιδεολογικές διαφορές μας μπροστά στο έκτρωμα που μας παρουσιάζουν ως ασφαλιστική μεταρρύθμιση και απέναντι στη φοροεπιδρομή που έρχεται απαιτείται συσπείρωση και ενότητα όλων των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων. Μπροστά σ’ αυτή τη δραματική κατάσταση απαιτείται να αφήσουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και να προτάξουμε τα πολλά που μας ενώνουν.
Η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει ενωτικό κάλεσμα προς κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις που θα ακολουθήσουν με κορύφωση την 48ώρη απεργία όταν γίνει η κατάθεση του νομοσχεδίου. Σ΄ αυτό τον αγώνα που είναι αγώνας για την επιβίωση μας δεν περισσεύει κανείς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Μας καταστρέψατε νεοΠασόκοι Συριζαίοι συνδικαΛΗΣΤΕΣ και τώρα ζητάτε και τα ρέστα…

    Κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια σας!

    Παρασύρατε τον κόσμο να ψηφίσει 13η σύνταξη… Θα έπρεπε αν είχατε φιλότιμο να κλείνεστε στα σπίτια σας από ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.