Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Κόντρα Τραπεζιώτη-Καλαντζή

dimotiko symvoulio 23 10 2017 (7)


Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς και είχαμε για μια ακόμη φορά σοβαρό επεισόδιο στην εν εξελίξει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Αυτή τη φορά  μεταξύ των κυρίων Τραπεζιώτη και Καλαντζή. Ο πρώτος εγκάλεσε τον δεύτερο γιατί σε συνέντευξή του είπε πως «υπάρχουν σύμβουλοι που βγάζουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο» και του ζήτησε να ανακαλέσει.
Οι τόνοι όμως ανέβηκαν πολύ όταν ο κ. Τραπεζιώτης είπε πως είναι δημοκρατικό του δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του και ο κ. Καλαντζής το αμφισβητεί με τον δεύτερο να εξανίσταται και να του ζητά εκείνος να ανακαλέσει με την σειρά του!
Τελικά δεν ανακάλεσε κανείς και την λύση έδωσε ο πρόεδρος κ. Φωτάκης που είπε ότι δεν υποχρεούται κανείς να ανακαλέσει για δηλώσεις που δεν έγιναν στο Συμβούλιο!
Να σημειωθεί ότι ένταση υπήρξε και από τις επικρίσεις Τραπεζιώτη για την συμμετοχή του Αγρινίου στην έκθεση Nostos  στην Ναύπακτο. Ο επικεφαλής της παράταξη «Ανατροπή Τώρα» ζήτησε να μην πηγαίνει το Αγρίνιο σε τέτοιες εκδηλώσεις και ο δήμαρχος Αγρινίου απάντησε ότι το Αγρίνιο έλαβε συγχαρητήρια και από το υπουργείο ενώ η παρουσία του κρίθηκε ως ηγετική στην συγκεκριμένη έκθεση.
dimotiko symvoulio 23 10 2017 (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.