Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Και με Κυριάκο και με κυρία Πατούλη ο Παπαναστασίου

patouli-papanastasiou

Την πρώτη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη, σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και προέδρου της ΚΕΔΕ(ουφ).

H κυρία Πατούλη βρέθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και έβγαλε τις γνωστές απαστράπτουσες φωτογραφίες της, με την ανωτέρω να περιλαμβάνει -όπως βλέπουμε- και τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου. Ο τελευταίος προτίμησε ένα εντελώς casual στυλ, με το γνωστό πουκάμισο που ζαλίζει στις φωτογραφίες,  ενώ η κυρία Πατούλη έλαμπε μέσα στο ταγιέρ της. Εξ αριστερών της κι ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, εμφανώς περιχαρής κι εκείνος που βρέθηκε σε αυτή τη τριάδα.

Όμως ο δήμαρχος Αγρινίου δεν έμεινε εκεί. Συμμετείχε και στη χθεσινή συνάντηση των αυτοδιοικητικών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλη Φωτάκη και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Αγρινίου, βγήκε φωτογραφία και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα οι δυο Αγρινιώτες πρόλαβαν να πάρουν πόζα και να χαμογελάσουν στην κάμερα, παρότι είναι φανερό ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κάτι τους εξηγεί και από το ύφος του μοιάζει να είναι ανένδοτος πάνω στο θέμα!

Αλλά ας μην μένουμε σε λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας. Αυτό που μας απασχολεί, ως Αγρινιώτες, είναι ένα: ο δήμαρχος μπορεί να κάνει και με την κυρία Πατούλη αλλά και με τον πρόεδρο Κυριάκο.

Κάτι που σημαίνει προσαρμοστικότητα. Βασικό πράγμα στην πολιτική…

papanastasiou-mitsotakis-fotakis

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.