Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων στην EXPOMES2018

O Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων συμμετέχει και φέτος με περίπτερο στην 3η αναπτυξιακή έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων του Δήμου Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του φορέα, η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που θα λειτουργήσει πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας καθώς και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Στην Έκθεση θα δώσουν το παρόν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, ενώ παρουσία θα έχουν Δήμοι, Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Οργανισμοί και άλλοι φορείς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων. Μουσική, χορός, ενημέρωση, επιχειρηματικές συναντήσεις, λαογραφία, γεύσεις και αρώματα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Έκθεσης.

Στο περίπτερο του ΦΔ/ΛΜ-ΑΟ οι πολίτες θα ενημερώνονται από στελέχη του Φορέα Διαχείρισης για θέματα βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου, τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης καθώς και για την χωρική αρμοδιότητα του ΦΔ/ΛΜ-ΑΟ σχεδόν σε όλες τις περιοχές Natura του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

«Σας περιμένουμε για να μοιράσουμε οικοτουριστικούς χάρτες του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου- Αιτωλικού καθώς και να συζητήσουμε για θέματα περιβάλλοντος, βιοποικιλότητας οσο και της οικοτουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.