Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Κέφι και χορός στο γλέντι της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής “Η Φλόγα” (φωτο)

Κέφι και χορός στο γλέντι της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής “Η Φλόγα” (φωτο)

Η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής “Η ΦΛΟΓΑ” την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό της, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ».

Περισσότεροι από 500 παρευρισκόμενοι, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, λάτρεις της παραδοσιακής-λαϊκής μουσικής, αντάμωσαν και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους σε κλίμα ζεστό και εγκάρδιο, όπως έξαλλου γνωρίζουν οι πατριώτες Αιτωλοακαρνάνες.

Στην εκδήλωση και εκ μέρους του ΔΣ, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ο οποίο ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, περιέγραψε το έργο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε ότι η Ένωση θα ακολουθήσει την ανοδική της πορεία, πραγματοποιώντας κι άλλες πετυχημένες εκδηλώσεις.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός Βουλευτής Αιτωλ/νίας, ο Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αττικής, δημοσιογράφος κ. Γιάννης Λοβέρδος, ο Αντιπερ/ρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Αντπερ/ρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο πολιτευτής Αιτωλ/νίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης και οι οποίοι τόνισαν το σημαντικό έργο που προσφέρει η Ένωση από την ίδρυση της έως και σήμερα.

Παρευρέθησαν στην εκδήλωση οι: κ. Φώτιος Μπρούμος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική, κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας σύμβουλος του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Ανδρέας Βλάχος, Πρόεδρος της ΤΕ ΝΔ Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Βασίλειος Σιδέρης, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Υπουργείου Εθνικής Αμύνης,, κ. Παναγιώτης Τρωγαδής, Πρόεδρος των ΚυθνίωνΑττικής, κ. Φίλιπος Ντόβας, πρώηνΔιαιτητής Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου, Πρόεδρος Αμφικτιονίας Ακαρνάνων, μέλος του ΔΣ Ψυχιατρικού ΝοσοκομείουΑθηνών., κ. Αλέξης Οικονομόπουλος, συνεργάτης του τ.υπουργού κ.Παναγιώτη Παναγιωτοπούλου, κ. Ανάργυρος Γεωργιίου Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, κα. Όλγα Γερούτη, υποψήφια με το συνδυασμό του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, κ Στέργιος Σιούτης, Προϊστάμενος Τμήματος στο Υπουργείο Εργασίας,κα. Μαρία Ζαχαροπούλου, Διαμερισματική ΣύμβουλοςΔ. Αθηναίωνμε το Δήμαρχο κ. Μπακογιάννη.

Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν: Ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Γιάννης Μπούσουλας, ο βραβευμένος δημοσιογράφος,συγγραφέας και εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανικής κ. Χρυσόστομος Πατούλας, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γρηγόρης Τσιγαρίδας, ο Πατήρ Σπυρίδων Καζάνης από τη Μητρόπολη Περιστερίου και Πρόεδρος των Καλαβρυτινών, ο Πατήρ Νεκτάριος από τη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής καθώς και ο κ.Χρήστος Γερούτης, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.