Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Smart Kids ανοίγει τις πόρτες του στο Αγρίνιο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Smart Kids ανοίγει τις πόρτες του στο Αγρίνιο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Smart Kids ανοίγει τις πόρτες του έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους. Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για παιδιά και στο πλαίσια που ορίζει ο κανονισμός ίδρυσης των ΚΔΑΠ.

Με εμπειρία και αγάπη στο χώρο της εκπαίδευσης η ιδιοκτήτρια του Παιδικού Σταθμού «Φραουλίτσες», Σαλωμίδη Χ. Αρχοντία δημιούργησε ένα χώρο με όραμα και φιλοσοφία τη σωστή πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το ΚΔΑΠ SMART KIDS είναι ότι πιο νέο στη δημιουργική απασχόληση με πλούσιο παιδαγωγικό αλλά και αθλητικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Ο ελεύθερος χρόνος του παιδιού πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μάθηση και τη δράση γι αυτό και το ΚΔΑΠ SMART KIDS προσφέρει στα παιδιά όλα εκείνα τα εφόδια που θα τα κάνουν ευτυχισμένα και δημιουργικά.

Δραστηριότητες όπως εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές με αναλώσιμα υλικά, cinema room, πειράματα, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και ρομποτική. Η φοίτηση στο ΚΔΑΠ είναι δωρεάν για τους δικαιούχους ΕΣΠΑ όμως μια super προσφορά περιμένει τους γονείς που δεν έχουν το voucher!

Όλες οι δραστηριότητες από Δευτέρα έως Παρασκευή με επιλογή μιας βάρδιας με μόνο 50 ευρώ/μήνα.

Πληροφορίες για τις εγγραφές:

Σαλωμίδη Αρχοντία
Κορυτσάς 3 Αγρίνιο (πρώην 3ος παιδικός σταθμός)
Τηλέφωνο: 6989105643

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.