Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Αιτωλοακαρνανία ζητά ο Σαλμάς

Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Αιτωλοακαρνανία ζητά ο Σαλμάς

σαλμασΑν προτίθεται να δημιουργήσει Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ) στην Αιτωλοακαρνσνία ερωτά ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου. Σημειώνει πως το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο, προκειμένου να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή προτίθεται να διαθέσει δωρεάν χώρο για τη δημιουργία Κέντρου Υποστήριξης Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης του Αγρινίου.
Αναφέρει η Ερώτηση:

Κύριε Υπουργέ,
Μετά από ενημέρωσή μας από τα ΜΜΕ, μάθαμε ότι προτίθεστε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εξαιρετικής σημασίας ζήτημα διαχείρισης των «κόκκινων δανείων», ιδιωτών καθώς και επιχειρήσεων, να δημιουργηθούν Κέντρα Υποστήριξης Δανειοληπτών.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο, προκειμένου να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή προτίθεται να διαθέσει δωρεάν χώρο για τη δημιουργία Κέντρου Υποστήριξης Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης του Αγρινίου.
Κατόπιν αυτών
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Προτίθεστε να δημιουργήσετε Κ.Ε.Υ.Δ στην Αιτωλοακαρνανία;
2.Και αν ναι, πόσο σύντομα μπορεί να λειτουργήσει το Κ.Ε.Υ.Δ στο Νομό μας προκειμένου να βοηθηθούν οι πολίτες του νομού μας;

Ο ερωτών Βουλευτής
Μάριος Σαλμάς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.