Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019

Κεντροαριστέρα: LIVE το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών

kentroaristera einai edo
Με την παρουσία της Φώφης Γεννηματά, η οποία δεν συμμετείχε στο προηγούμενο ντιμπέιτ, να δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία, οι εννέα επίδοξοι αρχηγοί του νέου φορέα θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους.

Πατήστε για να δείτε ΕΔΩ

Η διαδικασία

Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί με την συμμετοχή δημοσιογράφων της περιφέρειας. Η ιδέα συμμετοχής μη πανελλαδικών καναλιών στην διαδικασία, η οποία αποδίδεται στον Σταύρο Θεοδωράκη, έγινε με σκοπό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τις εκλογές εκτός των αστικών κέντρων.

Μετά από πρόταση του Νίκου Αλιβιζάτου, οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν είναι οι Ανδρέας Γιουμερτάκης από την Λάρισα (ΤRΤ), Γιώργος Σαχίνης από την Κρήτη (ΚΡΗΤΗ TV), Γιώργος Σιμόπουλος από την Λαμία (STAR Κεντρικής Ελλάδας) , Φίλιος Στάγκος από την Θεσσαλονίκη (TV100) και ο Κωνσταντίνος Μαγνής από την Πάτρα (εφημερίδα Πελοπόννησος). Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δώρα Αναγνωστοπούλου, ανέλαβε τον συντονισμό.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει εισαγωγικές τοποθετήσεις, μια κοινή ερώτηση από την συντονίστρια, και τρεις γύρους ερωτήσεων, με διαφορετικές θεματικές: οικονομία και ανάπτυξη, δικαιοσύνη και θεσμοί, δημιουργία του νέου φορέα. Αμέσως μετά, ο κάθε υποψήφιος θα έχει δικαίωμα ερώτησης σε έναν εκ των συνυποψηφίων του και, στο τέλος, ο κάθε υποψήφιος θα απευθυνθεί στους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά.

Πηγή: in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.