Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Κεραμέως για ωράριο λειτουργίας των σχολείων: Δεν αλλάζει τίποτα, πρώτο κουδούνι στις 08:15

Κεραμέως για ωράριο λειτουργίας των σχολείων: Δεν αλλάζει τίποτα, πρώτο κουδούνι στις 08:15

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων και θα ανοίγουν κανονικά στις 8.15 το πρωί» δήλωσε η υπουργός Παιδείας, ξεκαθαρίζοντας ότι η εξαγγελία Γαβρόγλου για πρώτο κουδούνι στις 9 -κάτι το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις- δεν πρόκειται να προχωρήσει
«Το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί άμεσα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων και θα ανοίγουν κανονικά στις 8.15 το πρωί», διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, βάζοντας τέλος στη σχεδιαζόμενη, από τον προκάτοχό της, Κώστα Γαβρόγλου, «μεταρρύθμιση», για έναρξη λειτουργίας στις 9 το πρωί.

Η Νίκη Κεραμέως ανέφερε επίσης ότι θα προσληφθούν κανονικά οι 4,5 χιλιάδες εκπαιδευτικοί για τα σχολεία ειδικής αγωγής και το σύστημα των εξετάσεων για τα πανεπιστήμια δεν θα αλλάξει για την επομένη χρόνια.

«Δεν πρόκειται να λειτουργήσει η τετάρτη Νομική Σχολή στην Πάτρα, γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι δικηγόροι» ξεκαθάρισε, παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα θρησκευτικά, h Νίκη Κεραμέως είπε ότι «υπάρχουν δύο αποφάσεις του ΣτΕ, που έχουν κρίνει το πρόγραμμα σπουδών για τα Θρησκευτικά αντισυνταγματικό. Πρόθεσή μας είναι να συμμορφωθούμε απόλυτα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά παράλληλα στοχεύουμε να κάνουμε το μάθημα πιο ελκυστικό για τους μαθητές… Και δεν είναι μόνο αυτό».

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Σ ΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ !!!!!! ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 08.15 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 09.00 !!!!!!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ NA ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ !!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.