Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Το Ξηρόμερο στο Masterchef!

Το Ξηρόμερο στο Masterchef!

Από εντυπωσιακές κριτικές συνοδεύτηκε η πρώτη παρουσία του Ξηρομερίτη μάγειρα Στάθη Ταπραντζή στο δημοφιλές παιχνίδι “Masterchef” που προβάλλεται στο Star.

Χτες ο Στάθης εξέπληξε τους έμπειρους κριτές με το φαγητό που έφτιαξε, βακαλάο με ρεβιδόρυζο, συνταγή που είχε από την γιαγιά του και την εξέλιξε με αποτέλεσμα να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει όχι μόνο τρία «ναι» και την λευκή ποδιά, αλλά και την χρυσή καρφίτσα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη. Με αυτή εισέρχεται απευθείας στο «σπίτι» χωρίς να χρειαστεί να διαγωνιστεί ξανά ενώ ο Π. Ιωαννίδης είπε ότι είναι ότι καλύτερο έχει δοκιμάσει φέτος στο Master Chef δίνοντας τα εύσημα για την δημιουργία.

Ο Στάθης Ταπραντζής είναι από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου και πρόσφατα απέκτησε μια κορούλα. Η μαγειρική είναι κάτι που τον συγκινεί και του ανοίγει ορίζοντες, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τις δημιουργίες του. Αρκετοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να τις δοκιμάσουν καθώς πριν μπει στο Masterchef ήταν ο μάγειρας του Μεσολογγίτικου καταστήματος “Al Vento” που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στο λιμάνι.

Το μέλλον δείχνει πολλά υποσχόμενο για τον Στάθη και όλοι αναμένουμε να θαυμάσουμε τις επόμενες δημιουργίες που θα παρουσιάσει στο παιχνίδι έχοντας ως στόχο να πάρει το μεγάλο βραβείο.

aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.