Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Καίριες και καυστικές οι παρεμβάσεις του Δημήτρη Μουρτζιάπη

Καίριες και καυστικές οι παρεμβάσεις του Δημήτρη Μουρτζιάπη

mourtziapis_smallΣε επικοινωνιακό οίστρο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο τέως δήμαρχος Στράτου και πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Δημήτρης Μουρτζιάπης, καθώς παρεμβαίνει διαρκώς (ειδικά μέσω facebook) στα τοπικά τεκταινόμενα.
Είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη έφεση στον δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, τον οποίο σφυροκοπεί αντιπολιτευτικά κατ’ επανάληψη, σχεδόν καθ’ εκάστη. Άτεγκτος και πολλές φορές σκληρός ο αυτοδιοικητικός άνδρας δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω, κανένα στραβό που δυσκολεύει τη ζωή των πολιτών να περάσει άβρεχο.
Οι παρεμβάσεις του είναι καίριες κι όπως μπορεί να δει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό είναι επί παντός του επιστητού…
Μάλιστα, ο τέως δήμαρχος είναι διπλά αξιοθαύμαστος για το πώς προλαβαίνει τόσες διαδικτυακές παρεμβάσεις παρά το γεγονός ότι ηγείται μια σημαντικής πρωτοβουλίας, της «Ένωσης Δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας», με μέλη πρώην και νυν αιρετούς. Ο κ. Μουρτζιάπης υπήρξε πρωτοπόρος στην Κίνηση αυτή και έγινε και πρόεδρός της . Ή Ένωση μάλιστα είχε προαναγγείλει πως θα καταθέσει προτάσεις στη διαβούλευση για τον Καλλικράτη, ελπίζουμε τον καινούριο, οψέποτε αυτός προκύψει.
Είναι γνωστό πως η συσσωρευμένη πείρα ανθρώπων σαν τον τέως δήμαρχο μόνο να δώσει έχει στην νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης και ουχί να πάρει από αυτήν…

ο (Υ)περαστικός

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μάιος Καίσαρ

    Από εσένα να δούμε τι θα μας γλιτώσει.
    Μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα. Ασύντακτα και ανορθόγραφα κείμενα του μίσους.
    Πάρε ένα τσαπί και σκάψε στο λαχανόκηπο μπας και ησυχάσουμε.
    Από τη Σύγκλητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.