Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου του Παναιτωλικός-Ατρόμητος το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ειδικότερα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 16.00΄ έως 23.00΄ ώρα της 11/01/2020, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου. Ακόμη θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 17.00΄ έως 23.00΄ ώρα της 11/01/2020 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.Έναρξη ισχύος της παρούσης από 16.00΄ ώρα την μέρα του αγώνα.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.