Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πομπή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πομπή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του αν. Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας  περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  στην πόλη του Αγρινίου  για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Θα ισχύσουν την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και προβλέπεται η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων  από ώρες 07.00  έως 13.00  επί της   δημοτικής οδού ΑγίουΧριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. ΑγίουΧριστοφόρου) και   σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ωςάνω διαδρομής, από ώρες 10.00  έως 13.00 ιδίας προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση τηςστάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή ναμειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, σταπροκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατάτην κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων  ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Όταν ένας λαός δε ξέρει το πολιτισμό του, την ιστορία του,τότε αυτός ο λαός βρίσκεται σε θολά νερά, δε θα ξέρει το τη θα φοράει, το τη θα χορευη, το ποιό θα είναι το φλαμπουρο του ( Η σημαία του ) , η χορα του, η γλώσσα του, κ τ λ, .. Όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα, δε γνωρίζει το πολιτισμό από πού προέρχεται η ομάδα αυτή σε σύμβολα χρώματα, τότε θα δραστηριοποιείται ανεξέλεγκτα, δηλαδή θα φοράει στις φόρμες της σύμβολα χρώματα αγνώστου πολιτισμού, παράδειγμα όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα φέρει ελληνικό πολιτισμό δηλαδή το φλαμπουρο σημαία, η ομάδα αυτή στις φόρμες της πρέπει να φέρει τα ίδια σύμβολα χρώματα του πολιτισμού της,..Βλέπουμε της ποδοσφαιρικές ομάδες, ΠΑΟΚ ΑΕΚ Ολυμπιακό κ τ λ,όπου αυτές φέρουν τα χρώματα σύμβολα του πολιτισμού τους, αυτά δεν εκπροσωπούν ελληνικό πολιτισμό διότι δεν προέρχονται από χρώματα σύμβολα ελληνικού πολιτισμού, δε μπορεί η Αιτωλία να φέρει χρώματα σύμβολα φλαμπουρο γνησιο ελληνικό, και ομάδες ποδοσφαιρικές να φέρουν σύμβολα χρώματα αγνώστου πολιτισμού ,..δε μπορεί να εισχωρήσει κάποιος και ός πρόσφυγας, και να φέρει πολιτισμο δικό του, διότι δεν αφεινη το παρελθόν και η ιστορία,…αυτό που γίνεται σήμερα με τόση παραποίηση δεν έχει προηγούμενο… έρευνατε και αν κάποιος ξέρει η βρει κάτι άλλο να μάς το πει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.