Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή  του γηπέδου του Παναιτωλικού, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 .

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε στάθμευση των οχημάτων , από 13.00 έως 20.00 της 03 Νοεμβρίου 2019, στις οδούς  Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Ακόμη, προβλέπεται απαγόρευση σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου  καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 14.00΄ έως 20.00  .

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Η έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι από 13.00 ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.