Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός- Πανιώνιος για το Κύπελλο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός- Πανιώνιος για το Κύπελλο

Απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας Παναιτωλικός-Πανιώνιος την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 έλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 15.30 έως 22.30, στις οδούς  Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου. Επίσης απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου  καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 16.30  έως 22.30 ώρα της 08/01/2020 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.