Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Συμφωνική Ορθόδοξη Λειτουργία» του Αγρινιώτη συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Συμφωνική Ορθόδοξη Λειτουργία» του Αγρινιώτη συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου

Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας

Κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το βιβλίο του γνωστού Αγρινιώτη  Συνθέτη Τάκη Παπαποστόλου «Συμφωνική Ορθόδοξη Λειτουργία»(ΜissaGraeca).

Συνοδεύεται απόCD που περιέχει την Σ.Ο. Λειτουργία ερμηνευμένη από την καταξιωμένη διεθνώς Πειραματική Χορωδία του Δημήτρη Παπαποστόλου, μαζί και άλλες πέντε χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από το οργανικό σύνολο του συνθέτη ProArte, αποτελούμενο από μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Δυστυχώς λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα μας λόγω του κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για χθες  19 Μαρτίου βιβλιοπαρουσίαση η οποία αναβλήθηκε επ’ αόριστο.

Ο Μουσικός Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου-Νάκας με σημερινή του ανακοίνωση (Newsletterno.56–20/03/20) πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό σχετικά με την έκδοση και τρόπους προμήθειας του έργου του αείμνηστου Δημήτρη Παπαποστόλου.Για πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί:PanasMusic, Κ.Παπαγρηγορίου-Χ. Νάκας, Πανεπιστημίου 39, 105 64 Αθήνα. Τηλέφωνα: 210-3221786 & 210-32511144, Φάξ: 210-3222742, Ε-mail: panas@panasmusic.gr – www.panasmusic.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.