Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Κίνημα Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή» : αλληλεγγύη στους συντρόφους της Θεσσαλονίκης

Κίνημα Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή» : αλληλεγγύη στους συντρόφους της Θεσσαλονίκης

dasdassa

Την συμπαράστασή  τους προς τους “αλληλέγγυους της Θεσσαλονίκης” που ” δέχτηκαν βάναυση επίθεση από δυνάμεις καταστολής την ώρα που προσπαθούσαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό μιας λαϊκής κατοικίας”, εκφράζουν μέλη του Κινήματος Πολιτών Αγρινίου “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Η ανακοίνωση:

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εχθές σε Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου αλληλέγγυοι που προσπαθούσαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό μιας λαϊκής κατοικίας δέχτηκαν βάναυση επίθεση από δυνάμεις καταστολής, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και μία σύλληψη, αποδεικνύουν περίτρανα ότι “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”.

Όποιο προσωπείο κι αν φορέσει η κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Με τις αθλιότητες που επαίσχυντα νομοθέτησαν η λαϊκή κατοικία δεν προστατεύεται και τα φαινόμενα αυτά είναι βέβαιο ότι θα πολλαπλασιαστούν σε όλη την επικράτεια με γεωμετρική πρόοδο.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της Θεσσαλονίκης και καλούμε σε κάθε πόλη όλους τους πολίτες να είναι έτοιμοι να στηρίξουν με έμπρακτη αλληλεγγύη και φυσική παρουσία όποιον συμπολίτη τους πλήττεται από την βαναυσότητα και την κτηνωδία της εθελόδουλης κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.