Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: Ο «Άνθρωπος του Θεού» κόντραρε στα ίσια τον…. «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Αγρίνιο: Ο «Άνθρωπος του Θεού» κόντραρε στα ίσια τον…. «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την τεράστια προσέλευση του κόσμου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη. 

Η ταινία που βιογραφεί τον Άγιο Νεκτάριο είχε αρχικώς προγραμματιστεί να προβληθεί για τρεις ημέρες μόνο, καθότι υπήρχε και το ενδεχόμενο να μη βγει καθόλου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο Αγρίνιο ντεμπουτάρισε στις 3 του Σεπτέμβρη, ο μήνας έχει 17 και οι προβολές ακόμη συνεχίζονται!

Πλήθος κόσμου συρρέει κάθε μέρα να παρακολουθήσει την ταινία που έχει εγείρει έντονες συζητήσεις και αντίθετα με τη θεώρηση πολλών, προσέρχονται άτομα διαφορών ηλικιακών ομάδων και όχι απαραίτητα κοντά στο χώρο της εκκλησίας. Η υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα ανέφερε μιλώντας στο agrinionews.gr ότι αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα ώστε να καλυφθεί η ζήτηση.

«Κάθε μέρα ο κινηματογράφος είναι sold out. 280 άτομα, η χωρητικότητά του, καλύπτεται πλήρως. Πρώτη φορά στα χρονικά για να εξυπηρετήσουμε και το ήδη τυπωμένο πρόγραμμα προχωρήσαμε σε διπλές προβολές. Αρχικά προβάλλεται ο «Άνθρωπος του Θεού» και μετά οι ταινίες που είχαν προγραμματιστεί και είναι τώρα οι ημερομηνίες προβολής τους. Φυσικά, αν η ζήτηση συνεχίσει να είναι τόσο υψηλή θα παραταθεί κι άλλο η προβολή της», τονίζει.

Καθημερινά σχηματίζονται «ουρές» στα εκδοτήρια του κινηματογράφου

Ο κόσμος, όπως ανέφερε, φεύγει με ανάμεικτα συναισθήματα από το χώρο: Άλλοι φανερά συγκινημένοι, άλλοι σκεπτικοί, άλλοι σχολιάζοντας τα συν και πλην της ταινίας. Σε κάθε περίπτωση, το έργο δικαιολογεί τη συζήτηση γύρω από το όνομά του. Μάλιστα, καταλήγοντας υπογράμμισε ότι λίγες ταινίες έχουν κάνει τέτοιο… πάταγο στο Αγρίνιο, όπως ο αξέχαστος «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.