Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Kινητικότητα από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Kινητικότητα από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας την περασμένη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΑΣ κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού, καθώς και ο προγραμματισμός δράσης ενόψει των κινητοποιήσεων στο τελευταίο 10ήμερο του Γενάρη, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια.

Αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες σε χωριά του νομού ενώ προγραμματίζονται συσκέψεις.

«Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα, για να αναδείξουμε τα οξυμένα προβλήματα μας, καθώς και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων. Καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να πιστέψουν στη δύναμη του οργανωμένου μαζικού αγώνα και να επιβάλουν το δίκαιο των αιτημάτων τους. Μόνο με τους αγώνες μας έχουμε κατακτήσεις και κέρδη, το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος και πολλά άλλα», αναφέρει η ΟΑΣ.

Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή με λεωφορείο στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φλεβάρη στην AGROTIKA στην Θεσσαλονίκη στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας.
Συσκέψεις

ΚΑΤΟΥΝΑ – Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Τραυλοστάθη

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – Σαββατο 18 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Φούρλη

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Αιτωλοί και ακαρνανες,δραστηριοποηθειτε ος αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας , (όπως οι Θεσσαλοί), μη περιμένετε να πρωτοστατήσουν άλλοι ( οι Θεσσαλοί αυτή κοιτούν τα δικα τους συμφεροντα, αυτή ενδιαφέρονται μονο για την ευρύτερη περιοχή συμφέροντα της Θεσσαλίας ) δε συνεργάζονται με άλλες περιοχές οι Θεσσαλοί, ούτε άλλοι με την Αιτωλοακαρνανία,( για να το διαπιστώσετε ξεκινάτε τέτοιες δραστηριότητες από μόνη σας, να δείτε θα σάς ακολουθήσουν)

  2. Ανώνυμος

    Κοιτάτε εκεί που μιλάει Στις ΗΠΑ, ο Μητσοτάκης με των τραμπ,κοιτάτε Πίσω τους φλαμπουρα και χρυσό αετό, (οπου ο χρυσός αετός ειναι ελληνικό Αιτωλικό σύμβολο) εδω που είναι τα ελληνικά σύμβολα στο κοινοβούλιο κτλ,υπάρχει κράτος χωρίς σύμβολα, Αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.