Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιούνται για τη συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού

Κινητοποιούνται για τη συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού

Κινητοποιούνται για τη συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Warriors-Θύρα 6. Η ανακοίνωση:

Ποτέ δεν μείναμε κολλημένοι με το ποδοσφαιρικό κομμάτι και μόνο.

Μάθαμε πάντα σαν άνθρωποι δραστήριοι και με προβληματισμούς να κοιτάμε παντού γύρω μας. Και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι πως η κλιματική αλλαγή δεν είναι απλά ένα σενάριο αλλά μια πραγματικότητα που βίωσε και θα βιώσει στο μέλλον η χώρα μας.

Η περιοχή της Καρδίτσας ήδη μετρά τις πληγές της μετά τη θεομηνία: 3 νεκροί, αγνοούμενοι και δεκάδες αποκλεισμένοι, μαζί με τις ανυπολόγιστες υλικές ζημιές .

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τον κόσμο εκεί και να τους βοηθήσουμε να σταθούν στα πόδια τους, όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, καθώς επίσης και όλη την πόλη του Αγρινίου στη συγκέντρωση των απαραίτητων υλικών πρώτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα θα χρειαστούν: νερά, μακαρόνια και όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Τα υλικά θα συγκεντρωθούν ημέρες και ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00) καθώς και το Σάββατο πριν τον αγώνα με τον οσφπ.

ΥΓ. Στις δύσκολες στιγμές, αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο !!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.