Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Κοινό μέτωπο όλων των δημάρχων για μείωση των διοδίων σε Ιόνια Οδό και Γέφυρα ζητά ο Χρ. Τσιρογιάννης

diodiaΤην ανάγκη για συγκρότηση ενός κοινού μετώπου αποτελούμενο από όλους τους Δημάρχους των περιοχών που διέρχεται η Ιόνια Οδός, ώστε να υπάρξει χαμηλό τέλος διέλευσης από τα διόδια, τόσο της Ιόνιας Οδού, όσο και της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου τονίζει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Με επιστολή του στους Δημάρχους των περιοχών που διασχίζει η Ιόνια Οδός προτείνει την έναρξη ενός διαλόγου με την παραχωρησιούχο εταιρία για το θέμα των διοδίων, ώστε να μην καταστεί η χρήση της Ιόνιας Οδού, άρα και το ταξίδι των επισκεπτών (από και προς τις περιοχές που αυτή διασχίζει) οικονομικά δυσπρόσιτο.
«Με δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα επίκειται η επιβολή διοδίων σε ολόκληρη την Ιόνια Οδό και για να μην καταστεί η χρήση της, άρα και το ταξίδι των επισκεπτών (από και προς τις περιοχές μας) οικονομικά δυσπρόσιτο, προτείνω την συγκρότηση ενός κοινού μετώπου αποτελούμενο από όλους τους Δημάρχους των περιοχών που διέρχεται η Ιόνια Οδός, ώστε να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για να επιτύχει την επιβολή χαμηλού τέλους διέλευσης από τα διόδια, τόσο της Ιόνιας Οδού, όσο και της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

http://e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Γεννηματάς

    Τα διόδια θα έπρεπε να έχουν μειωθεί εδώ και πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό. Μειώνουν μισθούς,συντάξεις κτλπ.. ποιος να χαρεί τα έργα? Οι πλούσιοι απατεώνες που έχουμε βάλει στην βουλή μόνο!? Α ρε Ελλαδάρα,έγινες ένα πιάτο φαί για τους πλουσίους μαχαραγιάδες της Ευρώπης, και μία έρημος θλίψης για τους ανθρώπους που ονειρεύονταν και κρατούσαν την ψυχή σου ζωντανή !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.