Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου: Ομιλία Θ. Γερολυμάτου στη Γουριά και περιοδεία στην Πεντάλοφο (φωτο)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Θύμιος Γερολυμάτος, μίλησε με φίλους της παράταξης στη Γουριά και περιόδευσε στην Πεντάλογο στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ι.Π. Μεσολογγίου:

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά το πλάνο υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί, διεξήχθησαν τη Κυριακή 31 Μάρτη, τόσο η προγραμματισμένη ομιλία του Θύμιου Γερολυμάτου στη Γουριά, όσο και η μετάβαση και περιοδεία του ίδιου κι άλλων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην Πεντάλοφο.

Στο καφενείο Σκάνδαλου στη Γουριά ο Θύμιος Γερολυμάτος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις βασικές διαφορές της Λ.Σ. με τους άλλους συνδυασμούς, τονίζοντας πως αυτοί κινούνται στην ίδια ρότα και αυστηρά μέσα στα πλαίσια της πολιτικής που καταστρέφει καθημερινά τη ζωή του λαού.

Το κύριο όμως βάρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην παρουσίαση των αιτίων του γιατί σε μια τόσο πλούσια περιοχή σαν της κοιλάδας του Αχελώου (από τις πλουσιότερες της Ελλάδας) και με την τεράστια τεχνολογική πρόοδο της εποχής μας, ο κόσμος που ζει σε αυτή υποφέρει και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις πλέον στοιχειώδεις ανάγκες του.

Είπε πως η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. στόχευε και στοχεύει στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, μειώνει το εισόδημα, αυξάνει το κόστος παραγωγής ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ενισχύσεων κατευθύνεται στους μεγαλοαγρότες και τους αγροτοβιομήχανους.

Αναφέρθηκε στις τραγικές ελλείψεις στην παιδεία και στην υγεία και στο πρόσφατο θανατηφόρο περιστατικό εξηντατριάχρονου αγρότη από την Κατούνα, λόγω του ότι το Κέντρο Υγείας ήταν κλειστό, λέγοντας πως όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελέσματα της πολιτικής της Κυβέρνησης που υλοποιεί χωρίς ενδοιασμούς την αντιδραστική πολιτική της Ε.Ε.

Τέλος κάλεσε το λαό της περιοχής να στηρίξει τους υποψήφιους του ΚΚΕ και της Λ.Σ. παντού γιατί είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα, μπορεί να θέσει εμπόδια και τελικά να σταματήσει τη βάρβαρη πολιτική των θεσμών, των δανειστών, της πολιτικής της Ε.Ε. και των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε στην Πεντάλοφο όπου έγιναν επαφές και συσκέψεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη στήριξη κι ενίσχυση του ψηφοδελτίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.