Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

ΚΚΕ-ΚΝΕ: Παρέμβαση έξω από στρατόπεδο Μεσολογγίου για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων

ΚΚΕ-ΚΝΕ: Παρέμβαση έξω από στρατόπεδο Μεσολογγίου για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων

Παρέμβαση για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων έκαναν έξω από στρατόπεδο «Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.

Η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ:

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, έκαναν παρέμβαση έξω από το στρατόπεδο «Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της εβδομάδας πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων.

Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοίνωση σε νέους στρατευμένους, που τονίζονταν ότι τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε όμως και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων! Πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας, όπου η κυβέρνηση, αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στις μονάδες, στερώντας σε πολλούς στρατευμένους τις άδειες και τις εξόδους που έχουν ανάγκη.

Στο πανό που κρατούσαν αναγράφονταν αιτήματα που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί τους στρατευμένους να διεκδικήσουν: «Όχι στην αύξηση της θητείας. Μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας στα στρατόπεδα. Όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ-ΕΕ».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα και ο Θύμιος Γερολυμάτος, δημοτικό σύμβουλος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στέλεχος του ΚΚΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Άκης Ροδίτης

    Αυτό που οι κομμουνιστές δηλώνουν αντιμιλιταριστές και σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες οι ηγέτες τους εμφανίζονταν με στρατιωτικές στολές, ξέρουμε τι είναι;;; #pizza

  2. πετρος

    ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις ή δεν εψαξες να μαθεις..

  3. Klara Pitisikoudi

    Πόσο ξεφτίλας πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις με άλλους 10 και να κουνάς 15 σημαίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.