Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Κλαίει ο Παναιτωλικός και το ποδόσφαιρο από τους νέους πίνακες διαιτησίας!

diaititevoun
Το «κλαίει» στον τίτλο δεν το παίρνουμε κυριολεκτικά μέρες που είναι. Το εκλαμβάνουμε όπως τα «κλαίω» που υπάρχουν παντού στα social media, ειδικά τώρα στις ξαπλώστρες και τα παραλιακά μπαρ. «Κλαίω» από τα γέλια δηλαδή, δεν μπορώ να κρατηθώ, «λύγισα» που λένε και οι πιο προχωρημένοι.

Σίγουρα αυτό είναι που συνέβη στους ανθρώπους του Παναιτωλικού και γενικά σε όλους τους μη ευνοημένους από όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην ασπρόμαυρη μπάλα. «Κλαίνε» και το λένε δυνατά να το ακούνε και οι υπόλοιποι, ας πούμε στη Λειβαδιά, για να φέρουμε ένα ανώδυνο παράδειγμα και να μην εξανίστανται κάποιοι φίλοι.

Τα νέα είναι συγκλονιστικά και δεν ξέρω αν τα έχει πληροφορηθεί ο Φώτης Κωστούλας ή του τα φυλάνε για μια εορταστική στιγμή, αν και τώρα που το σκέφτομαι ασχολείται τόσο πολύ με τα τηλεοπτικά για όλη την Λίγκα που αποκλείεται να μην είδε άλλος να γελάει και άλλος να κλαίει(πραγματικά όμως)από την ανακοίνωση των πινάκων.

Να μην τα πολυλογούμε,  σε μια νύχτα χάσαμε τον Γιάχο, τον Σπάθα, τον Δημητρόπουλο, τον Παππά, τον Βοσκάκη και άλλους! Ποιος θα ξαναμπλοκάρει πάνω στην γραμμή τώρα και να μην είναι τερματοφύλακας; Σε ποιον θα πάει ο Χιού ο Ντάλας και θα πει το περίφημο «έκανες την χειρότερη διαιτησία που έχω δει στη ζωή μου»; Πως θα γίνει αφορμή διαιτητής για να πηδάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και περαστικοί έξω από το γήπεδο;

Φίλες και φίλοι, ζούμε ιστορικές στιγμές και οι άνθρωποι που είναι στις ομάδες το αντιλαμβάνονται. Έτσι και γίνουν και οι εκλογές για την ΕΠΟ μια μέρα των ημερών ή/και αρθούν και μερικές δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, υπάρχει η περίπτωση να δούμε μέχρι και κανονικό πρωτάθλημα!

Ας ελπίσουμε, λοιπόν,  να μην γίνει καμιά στραβή, να μην τα βρουν για τα τηλεοπτικά και να απολαμβάνουμε όλοι το ανανεωμένο προϊόν του ποδοσφαίρου μας!

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    Γ.Σ. πολυ πικρα μεγαλε δημοσιογραφε. Δηλαδή τωρα ο παναιτωλικος παει για πρωταθλημα.
    Δωσε πικρα μαρινακη…………

  2. PANE-6

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΓΚΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.