Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

«Κλειδώνει» ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου

«Κλειδώνει» ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διεργασίες για τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, τον διάδοχο δηλαδή του Ανδρέα Τσώλη που εξωθήθηκε σε παραίτηση στις αρχές Ιουνίου υπό το βάρος του σάλου που προκλήθηκε για την απόλυτη θνητότητα όσων νοσηλεύτηκαν στη ΜΕΘ-covid.

Πέντε μήνες πέρασαν από τότε και η θέση δεν έχει ακόμη πληρωθεί γεγονός που από μόνο του εκθέτει την πολιτική ηγεσία. Για την ακρίβεια την αποπομπή του τότε διοικητή είχε αποφασίσει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ως αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θέση ωστόσο που εγκατέλειψε στον τελευταίο ανασχηματισμό.

Οι διεργασίες επι των ημερών του φέρονται να είχαν «κλειδώσει» σε γνωστό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας ωστόσο ο διάδοχος του Β.Κικίλια στο υπουργείο, Θανάσης Πλεύρης, έθεσε τα πράγματα σε νέα βάση. Με απόφαση δική του-και όχι κάποια άλλη διαδικασία- αναμένεται να αναλάβει διοικητής πρόσωπο έκπληξη, άνδρας που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, του οποίου ο διορισμός από μέρα σε μέρα αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Θα παραλάβει τη σκυτάλη από την κυρία Ελένη Φιλιπποπούλου που ως αναπληρώτρια διοικήτρια της ενιαίας δοίκησης των δυο νοσοκομείων του Νομού ανέλαβε τη διοίκηση του Νοσαοκομείου Μεσολογγίου και εσχάτως προσωρινά και του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. κωστας

    Ελπίζω να μην είναι αυτός χωρίς καν πτυχίο . Επιτέλους να μπουν άτομα με κριτήρια και εμπειρία , όχι όσοι τα πάνε καλά με το σύστημα.

  2. timwros

    για να δουμε αν τα παρακαλετα του αντιδημαρχου εισακουστηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.