Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Κλείνει Αγραβάνη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Κλείνει Αγραβάνη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Η εικόνα που έδειξε ο Χαρίλαος Τρικούπης στον αγώνα κυπέλλου στη Λάρισα έκανε τους πάντες να καταλάβουν αυτό που είχε φανεί από τα φιλικά, δηλαδή ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ουσιαστική ενίσχυση για να μπορέσει να εμφανιστεί με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Αγραβάνης αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη από αυτές τις διορθωτικές κινήσεις, και πιθανότατα όχι τη μοναδική. Ο 21χρονος φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίζονταν στο Περιστέρι, έκανε το τελευταίο διάστημα προπόνηση με τον Προμηθέα Πατρών, με τον Μάκη Γιατρά να έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν υπάρχει θέση για αυτόν στην φετινή ομάδα.

Τελικά ο Γιάννης Αγραβάνης βρίσκει το χώρο του για τη χρονιά στον Χαρίλαο Τρικούπη, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν υπάρχει κάποια μελλοντική δέσμευση με τον Προμηθέα.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην ομάδα του Μεσολογγίου αναζητούν ξανά και την αγορά των ξένων παικτών αφού στη Λάρισα φάνηκε ότι κάποιοι από τους υπάρχοντες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων της Basket League.

Πηγή: basketa.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.