Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Κλειστές και την Παρασκευή οι σχολικές μονάδες στον δήμο Ξηρομέρου

Κλειστές και την Παρασκευή οι σχολικές μονάδες στον δήμο Ξηρομέρου

Κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

Κατόπιν ενημέρωσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), βλέποντας και συνεκτιμώντας τις προβλέψεις τις ΕΜΥ και τους προγνωστικούς χάρτες για την εξέλιξη του καιρού, όπου για την περιοχή μας δίνουν υψηλές πιθανότητες εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των μικρών παιδιών, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, με απόφαση Δημάρχου, για αύριο Παρασκευή 15.10.2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου θα παραμείνουν κλειστά.

Ελπίζουμε να διαψευστούν και πάλι οι προγνώσεις για την περιοχή μας, αλλά εμείς πρέπει να λάβουμε τα συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα, γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε στις πιθανότητες την περίπτωση να συμβεί κάτι άσχημο σε μέλη των σχολικών μας κοινοτήτων. Είδαμε δυστυχώς τι συνέβη σε άλλες περιοχές.

Αγαπητοί συμπολίτες εφιστούμε την μέγιστη προσοχή σας. Ο μηχανισμός του Δήμου Ξηρομέρου είναι επί ποδός να συνδράμει όπου απαιτηθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.