Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Κλειστό σήμερα το Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστό παραμένει σήμερα το κτίριο της περιφερειακής ενότητας στο Μεσολόγγι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε γυναίκα που εργάζεται στο χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης έδωσε εντολή να γίνουν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες  ενέργειες και σήμερα θα γίνει και απολύμανση στους χώρους του κτιρίου.

Θα ξεκινήσει εξάλλου ιχνηλάτιση των επαφών της γυναίκας και θα ειδοποιηθούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Θα υποβληθούν εξάλλου σε τεστ οι εργαζόμενοι.

Αύριο ωστόσο θα επανέλθουν για εργασία , τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, όσοι εργαζόμενοι δεν είχαν επαφή με την κυρία που φέρεται να μολύνθηκε ενώ από Τετάρτη αναμένεται η περιφερειακή ενότητα να λειτουργήσει πλήρως.

Η γυναίκα που νοσεί είναι ασυμπτωματική και βεβαίως παραμένει στην οικία της.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αναφέρει:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι το Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, θα παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, έπειτα από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος Covid-19 σε υπάλληλο. 

Προχώρησαν ήδη οι διαδικασίες για την απολύμανση όλων των χωρών, ενώ αύριο Τρίτη 1Σεπτεμβρίου 2020 το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.