Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

«Κλίμα αγοράς» από τους εμπόρους του Αγρινίου πήρε ο Τσίπρας (βίντεο)

«Κλίμα αγοράς» από τους εμπόρους του Αγρινίου πήρε ο Τσίπρας (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Αγρίνιο και μετά τον σύντομο χαιρετισμό του στον κόσμο που τον υποδέχτηκε περπατά σε κεντρικούς δρόμους.

Ο κ.Τσίπρας συνομιλεί με πολίτες όλων των ηλικιών, συζητά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και χαριτολογεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνει για την κατάσταση της αγοράς ρωτώντας τους εμπόρους πως τη βιώνουν .

Στην οδό Ι.Σταϊκου άλλωστε τον ανέμενε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτης Κωστίκογλου που του επέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις του  συλλόγου.

«Αδικηθήκαμε στην υγειονομική κρίση  ενώ η ενεργειακή συμπιέζει περαιτέρω το εισόδημα μας. Τα μέτρα στο λιανεμπόριο, ήταν δυσανάλογα με τις συνέπειες που υποστήκαμε. Έξι μήνες κλειστά, τζίρος, υποχρεώσεις, ζητάμε τις 120 δόσεις», είπε, μεταξύ των άλλων  ο κ. Κωστίκογλου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου έκανε αναφορά και στα αυστηρά κριτήρια που υφίστανται οι έμποροι  για τον τραπεζικό δανεισμό  με τον κ.Τσίπρα να επισήμανει την ανάγκη ενός ξεχωριστού προγράμματος στήριξης του λιανεμπορίου και αξιοποίησης πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο πρώην πρωθυπουργός διέσχισε την πλατεία Ειρήνης, τις οδούς Κύπρου, Σταϊκου και Ηλίου όπου ακόμη παραμένει παρά την έντονη βροχόπτωση.

Ο κ.Τσίπρας συνοδεύεται από  βουλευτές νομών της Δυτικής Ελλάδας ενώ δεκάδες στελέχη τον ακολουθούν.

Δείτε την υποδοχή εδώ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Boris Johnson

    ”Κλίμα αγοράς” γράφει ο τίτλος και μαζεύτηκε όλο το δημόσιο να τον προϋπαντήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.