Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στη Ναύπακτο ενόψει εκλογών

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στη Ναύπακτο ενόψει εκλογών

Περιοδεία στη Ναύπακτο ενόψει των βουλευτικών εκλογών πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του κόμματος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, τη ΔΕΗ, το ΚΕΠ και την οικονομική υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας.

Στην συνάντηση με τους εργαζόμενους ο βουλευτής του ΚΚΕ μεταξύ άλλων τόνισε:
“Διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις συνέτριψαν μισθούς, δικαιώματα εργαζομένων και εξαπέλυσαν φοροκαταιγίδα, με αποτέλεσμα σήμερα η λαϊκή οικογένεια να μην μπορεί να καλύψει βασικές και πολλές φορές στοιχειώδεις ανάγκες της, να μην μπορεί να σηκώσει τις δυσβάσταχτες φορολογικές υποχρεώσεις. Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ τον Μάη κατέθεσε τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου ορίου, την οποία η κυβέρνηση απέρριψε.

Κριτήριο για το ΚΚΕ τόνισε, είναι ο λαός και οι ανάγκες του, όχι οι αγορές και οι επενδυτές και είναι το κόμμα που μπορεί να αναδείξει πιο ισχυρό το λαϊκό – εργατικό κίνημα ως μέσο πίεσης στην αντιλαϊκή πολιτική για την κάλυψη των απωλειών και για να ανοίξει ο δρόμος της ριζικής ανατροπής του συσχετισμού δυνάμεων.
Στις εθνικές εκλογές να ενισχύσουμε την πραγματική δύναμη που αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, το ΚΚΕ, για να έχει φωνή ο ίδιος ο λαός.Επισήμανε ότι είναι σημαντικό εκτός από τη σταθερότητα που επέδειξε το ΚΚΕ και η αποφασιστική ενίσχυσή του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, γιατί την επόμενη μέρα θα έχουμε μία εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα κυβέρνηση με βάση αυτά που έχουν συμφωνηθεί κι έχει σημασία ποιον θα έχει απέναντί της, με όρους κινήματος, αντίστασης και ανάτασης”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.