Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας με Γώγο αναμένεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας με Γώγο αναμένεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Διεργασίες σε διάφορα επίπεδα είναι σε εξέλιξη γύρω από το Νοσοκομείο Αγρινίου ως αποτέλεσμα όσων συνέβησαν στον απόηχο των αποκαλύψεων για σχεδόν 100% θνητότητα στη ΜΕΘ Covid.

Eίναι άλλωστε απαίτηση της τοπικής κοινωνίας να διαφωτιστούν πλήρως οι συνθήκες λειτουργίας της ΜΕΘ αλλά και της κλινικής κορωνοϊού και αν υπήρξαν λάθη ή παραλείψεις σε κάθε επίπεδο.

Προς αυτή την κατεύθυνση εξάλλου  κινήθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδης Νικολάου ο οποίος με παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητά να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση.

Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη είναι πως το Υπουργείο Υγείας στέλνει άμεσα κλιμάκιο στο οποίο αναμένεται να συμμετέχει ο Χαράλαμπος Γώγος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Yπουργείου. Η έλευση του μάλιστα αναμένεται αύριο στο Νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Θυμίζουμε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε προαναγγείλει την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κλιμακίου του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ)

Πρόκειται για ένα σχετικά νεοσύστατο φορέα που αξιολογεί και πιστοποιεί τις υπηρεσίες υγείας, συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν στην ποιότητα τους, προσφέρει συμβουλές στις δομές υγείας αλλά και ενημερώνει τους πολίτες για τα συμπεράσματα του .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γαρ

    Τώρα θα πάει ο Γώγος για να λύσει τα προβλληματα αλλλα όλα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.