Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Το κλειστό-τέως φάντασμα της Αερογέφυρας δεν παίρνει ανάσα…

g.s.

Πώς να σας το πει με τρόπο ετούτη η στήλη, φίλοι και φίλες, για να μην τρομάξετε; Το κλειστό στην Αερογέφυρα παραδόθηκε αλλά και πάλι κάτι σημαντικό ξεχάσαμε. Όχι, δεν μιλάμε για την κορδέλα ή για το δίσκο με τον αγιασμό, όχι. Μιλάμε για σύστημα εξαερισμού!

Και χρησιμοποιεί η στήλη το πρώτο πληθυντικό διότι όλοι μαζί το ξεχάσαμε, δεν το ξέχασαν οι τωρινοί ή οι προηγούμενοι κυβερνώντες. Ναι, είναι είδηση αλλά είναι τόσο χαριτωμένη που δεν πρέπει να ξοδευτεί «πάνω» στις συμβατικές. Είναι ελαφρώς σπαρταριστή, πιπεράτη, έχει χρώμα και της αξίζει να κοσμεί ετούτη τη γωνιά του agrinionews.

Να το ξαναπούμε, το κλειστό-τέως φάντασμα δεν έχει σύστημα εξαερισμού! Από κατασκευής του δεν φρόντισε κανείς να σκεφτεί ότι έπρεπε να ξεκινήσει από τον εξαερισμό τα σχέδια! Και παραδόθηκε-για την ακρίβεια παραδίδεται και παραλαμβάνεται εντός των ημερών-χωρίς αυτό το βασικό στοιχείο.

Καμιά φορά λες ότι άμα δεν σε θέλει, άμα στραβώσει από την αρχή κάτι βρε παιδάκι μου… Πέρα από την πλάκα όμως, μαθαίνουμε πως ο δήμος θα το παραλάβει και θα κάνει τις πρέπουσες εργασίες, τώρα, μετά την κατασκευή! Πως λέγαμε μικροί «κάτι ξέχασες»; Ε, κάπως έτσι.

Σημειώστε ότι οι εργασίες για τον εξαερισμό  δεν είναι δυνατόν να παραβλεφθούν διότι οι συνθήκες του Αγρινίου είναι πολύ υγρές και υπάρχουν φόβοι πως χωρίς αυτόν θα πέφτουν νερά από το ταβάνι και θα χαλάσει το παρκέ! Μα δεν είναι θαύμα; Δεν είναι υπέροχα όλα αυτά;

Και σημειώστε ότι δεν είναι το μόνο ζήτημα που υπάρχει. Είναι, όπως μαθαίνουμε, και το ιατρείο που δεν είναι και για πολύ υψηλά στάνταρντ , είναι και τα αποδυτήρια που είναι διαρρυθμισμένα για προπονητήριο- αφού, σε τελική ανάλυση, αυτό ακριβώς είναι το κλειστό μας-και δεν επιτρέπουν π.χ. διαδοχικούς αγώνες.

Πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες να φύγουν οι μεν, να έρθουν οι δε, καταλαβαίνετε. Α, και όπως μαθαίνουμε για το καλοκαίρι για δροσιά θα μπουν αυτά τα μεγάλα συστήματα ψύξης που είναι σαν μεγάλοι κύβοι για να μην σκάει ο γάιδαρος.

Πάντως το κλειστό της Αερογέφυρας μετά από δύο δεκαετίες προσπαθειών για να γίνει δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ποιος να σκεφτόταν ότι θα ξεχνούσαμε να φτιάξουμε σύστημα για να «αναπνέει», ε; Όμως, όλο αυτό, από φάντασμα δεν το καθιστά… ζόμπι το ατυχές κλειστό μας;

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.