Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Κλειστός από καθίζηση κοντά στο Μπαμπαλιό ο δρόμος που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο

valtos-dromos-babalio (2)

Καθίζηση εδάφους προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στο 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου-Εμπεσού που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο.
Στο εν λόγω σημείο, σε μικρή απόσταση από το χωριό Μπαμπαλιό, ο δρόμος έκλεισε χθες στις 20:30 και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων με προορισμό τον ορεινό Βάλτο γίνεται με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Αμφιλοχίας- Βαρετάδας.
Πρόκειται για μείζον θέμα για τον Βάλτο και για μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών και των κατοίκων ενώ από χθες βράδυ έσπευσαν στην περιοχή και μηχανήματα της Περιφέρειας. Η καθίζηση λάμβανε χώρα τις τελευταίες ημέρες , με πιθανό αίτιο τη συνεχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο τα αίτια θα τα ερευνήσουν οι αρμόδιοι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς όμως να προσδιοριστεί χρονικά το τέλος των εργασιών.
Ειδικότερα, αποφάσισε την διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού – Άρτας (από την Τ.Κ. Καστρακίου έως την Τ.Κ. Μπαμπαλιού) και την εκτροπή της κυκλοφορίας αυτών, είτε μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου των τοπικών Κοινοτήτων Ποδογοράς – Βαρετάδας – Σαρδηνίων – Αμφιλοχίας, είτε μέσω της διασταύρωσης της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων με την επαρχιακή οδό Σαρδηνίων – Βαρετάδας – Ποδογοράς – Εμπεσού.

Οι φωτό από το σημείο 

valtos-dromos-babalio (2) valtos-dromos-babalio (22) valtos-dromos-babalio (20) valtos-dromos-babalio (18) valtos-dromos-babalio (16) valtos-dromos-babalio (14) valtos-dromos-babalio (12) valtos-dromos-babalio (10) valtos-dromos-babalio (8) valtos-dromos-babalio (6) valtos-dromos-babalio (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Γ.Ε.

  Αγαπητοί, η καθίζηση στο συγκεκριμένο σημείο λαμβάνει χώρα εδώ και 2 χρόνια.(περνάω κάθε μέρα από το σημείο).Εάν οι αρμόδιοι ξεκινούσαν τα έργα υποστήριξης του δρόμου στην αρχή του φαινομένου , (την καθίζηση την μπάλωσαν με άσφαλτο!!!!!), τώρα δεν θα φτάναμε εδώ. Για την ενημέρωση η απόσταση Αγρίνιο -Εμπεσός τώρα έγινε 92km. Σχεδόν 50km επιπλέον δρόμος.
  Ελπίζω να τελειώσουν σύντομα οι εργασίες.

 2. Ανώνυμος

  Πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Από το Αγρίνιο μέχρι τον Εμπεσσο άπειρες οι λακκούβες και όταν βρέχει ο δρόμος γίνεται ποτάμι. Τα αυλάκια εκατέρωθεν του δρόμου δεν έχουν καθαριστεί ποτέ.

 3. Ανώνυμος

  Για το δρόμο που οδηγεί στο Βάλτο ούτος ή άλλος οι οδηγοί που κυκλοφορούν με δική τους ευθύνη ανεβοκατεβαίνουν, είναι γεμάτοςαφού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.