Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Κλοπή ξανά στο νεκροταφείο Αγρινίου

Κλοπή ξανά στο νεκροταφείο Αγρινίου

c6be01b1-eea6-4d48-896c-0fb8e24df5f3 Κλοπή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στους χώρους του Κοιμητηρίου Αγρινίου και έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο του Δήμου Αγρινίου τις πρωινές ώρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες δεν δίστασαν να αφαιρέσουν ακόμη και ανθοδοχεία και φαναράκια από τα μνήματα και γενικότερα μπρούτζινα αντικείμενα που μπορούσαν να “ξηλώσουν”, αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας γα τους συγγενείς των θανόντων.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν τόσο οι αρμόδιοι του δήμου Αγρινίου όσο και η αστυνομία που διεξάγει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θύμιος Γρίβας βρέθηκε στο χώρο και μετά από καταγγελία του συμβάντος στην αστυνομία, η σήμανση προχώρησε στη σχετική διαδικασία. «Θέλω να καταγγείλω το περιστατικό, το οποίο μας λυπεί βαθύτατα. Η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι δυνατόν για τη διαφύλαξη του κοιμητηρίου. Καθαρίσαμε το χώρο και σε λίγες ημέρες ξεκινάει και η περίφραξη. Όμως επειδή τα φαινόμενα κλοπών δεν αποτρέπονται ούτε με περιφράξεις, ούτε με συστάσεις κρίθηκε απαραίτητο να καταγγείλουμε το περιστατικό στην αστυνομία, διότι δεν είναι η πρώτη φορά .Ελπίζω οι έρευνες να φέρουν αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ.Γρίβας.

33df7751-b756-40a3-b979-9b45ff87e022 e7ba05c5-a4d5-4dbd-81a6-ddd94ab1d1b1

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    Ξέρετε πολύ καλα ποιοι τα κλέβουν και ποιοί είναι οι κλεπταποδοχοι.Αν δεν ξέρετε καντε μια σοβαρή έρευνα και ολα θα τα μάθετε.Τερμα η υποκρισία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.