Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Δεν περνάει… ψάρι για ψάρι από τον Κνετ στην Τριχωνίδα!

Να πώς προσπαθεί ο Κνετ να ξεπεράσει τα στραβά κι ανάποδα που τον έχουν βρει! Σου λέει «δεν θα κάτσω να σκάσω εγώ, θα το ρίξω έξω με ψάρεμα»! Και αν κρίνουμε από το story που ανέβασε στην Τριχωνίδα και μετά την ανάρτηση στο ίνσταγκραμ με τούτη την ωραία… ψαρούκλα, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Κοτζάμ κυπρίνο έπιασε!

Φαίνεται ότι η Τριχωνίδα ασκεί μεγάλη γοητεία στους παίκτες του Παναιτωλικού, τελικά. Θυμίζουμε την περίπτωση Καμαρά που για ένα διάστημα είχε επιλέξει να ζει κιόλας σε χωριό κοντά στην Τριχωνίδα, πέραν του ότι την είχε φάει με το κουτάλι.

Εδώ που τα λέμε, ο Κνετ χρειάζεται τις αποδράσεις στη φύση, άλλος στη θέση του θα είχε πάρει τα βουνά, όχι τη λίμνη! Δεν είναι και λίγο να σου συμβαίνουν όλα τα ανάποδα στα ματς ή να χρειάζεσαι λιθοτριψία νέος άνθρωπος στα καλά καθούμενα στα νεφρά. Ή να τρως εξ επαφής την μπάλα στο πρόσωπο σε τετ-α-τετ και να μένεις σχεδόν αναίσθητος, όπως έπαθε ο άνθρωπος στο ματς με τον ΟΦΗ!

Δείχνει να το χαίρεται πάντως, να έχει βρει διέξοδο. Άσε που «τσακώνοντας» τέτοιες ψαρούκλες θα φτιάξει και η ρέντα του λίγο… Να μην αποκρούει σουτ κι από τις χίλιες μεριές που θα μπορούσε να πάει η μπάλα εκείνη να καταλήγει «λουκούμι» στον αντίπαλο!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΤΑΦΥ

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΝΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΑ !!!!
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.