Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Koιμήσης: Γιατί παραβρέθηκα στη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

12065550_1055255314508219_8669938208822350800_nTην ώρα που από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο απουσίασαν δήμαρχοι που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ, εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του δήμαρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.
Την εξήγηση την έδωσε ο ίδιος με μια ανάρτηση στο facebook που προκαλεί αίσθηση καθώς πρόκειται για ένα εγκώμιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρει ο Απόστολος Κοιμήσης:

Πολλοί με ρώτησαν γιατί παραβρέθηκα, στη συγκέντρωση του υποψ. Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Επιμελητήριο στο Αγρίνιο.
Η απάντηση είναι απλή.
Παλαιόθεν παρακολουθώ κατ΄επιλογή και εφ΄όσον προσκαλούμαι, ενδιαφέρουσες προσωπικές προσπάθειες και πολιτικών μου ανταγωνιστών, που είναι κατά τεκμήριο αξιόλογοι δημόσιοι λειτουργοί. Ιδίως
όταν αυτοί έχουν ισχυρό μορφωτικό επίπεδο
όταν έχουν τουλάχιστον διοικήσει ένα περίπτερο,
όταν έχουν κολλήσει τουλάχιστον ένα ένσημο,
όταν δεν λαϊκίζουν ούτε παριστάνουν τον παλληκαρά με τα λόγια στα δύσκολα, κρατώντας όμως τους υπουργικούς θώκους,
όταν δείχνουν παρεξηγήσιμη προγραμματική συνέπεια (τι ελάτωμα κι αυτό για σύγχονο πολιτικό),
όταν γνωρίζουν να αξιοποιούν κάθε χρήσιμη ιδέα και κάθε δημιουργικό συνεργάτη για να πετυχαίνουν το στόχο τους και κυρίως
όταν δεν έχουν καμία πολιτική ανασφάλεια, γιατί εργάζονται για την επόμενη μέρα που δεν θα είναι οι ίδιοι στην “καρέκλα” αλλά οι διάδοχοί τους, τότε δεν χάνεις το χρόνο σου ακούγοντάς τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι απλώς ένας απ΄αυτούς, αλλά επίσης ξέρει, ακούει, δεν σιωπά, δεν βολεύεται, μάχεται και πράττει.
Ενυπάρχοντες στην αντιπροσωπευτική Δημοκρατία, οι ικανοί πολιτικοί αντίπαλοι, την ισχυροποιούν και προκαλούν εκατέρωθεν άμιλλα χρήσιμου έργου και ευπρεπούς πολιτικής συμπεριφοράς .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.