Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Με κοινή δήλωση Σταρακά-Καμμένος ζητούν “να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων με τις απλήρωτες υπερωρίες”

«Να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων με τις απλήρωτες υπερωρίες» αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους οι επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» Χριστίνα Σταρακά και της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Σταύρος Καμμένος.

Καλούν τη δημοτική αρχή «να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της όσων αφορά την πληρωμή των υπερωριών, δεδουλευμένα τα οποία είναι βεβαιωμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου».

Χριστίνα Σταρακά και Σταύρος Καμμένος καλούν επίσης την δημοτική αρχή «να κάνει επιτέλους δεκτό το αίτημα, για το οποίο έχει κατ’ επανάληψη δεσμευτεί στο παρελθόν, για συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, των επικεφαλής των παρατάξεων, εκπροσώπων του Συλλόγου των εργαζομένων και υπηρεσιακών παραγόντων για να δοθεί λύση στο πρόβλημα”.

Η ανακοίνωση:

Να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων με τις απλήρωτες υπερωρίες

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται όλο και πιο συχνά, προβλήματα, σε τομείς που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Τα προβλήματα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι, και αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή. Οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται και δεν μπορούν να εργαστούν υπερωριακά. Οι δε δημότες δεν λαμβάνουν τις υπηρεσίες που θα μπορούσαν να λάβουν.
Πέρασαν άλλωστε 5 μήνες, από τότε που ο Σύλλογος εργαζομένων έλαβε διαβεβαιώσεις, ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τις απλήρωτες υπερωρίες. Ένα θέμα το οποίο δυστυχώς εκκρεμεί από τον Απρίλιο του 2019. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων, αποδεικνύει περίτρανα ότι η δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πρόβλημα, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα των εργαζομένων τα οποία ακόμα δεν έχουν δημιουργήσει αδιέξοδα στο πολίτη, χάριν στο φιλότιμο και την υπευθυνότητα των υπαλλήλων.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι βασικοί συντελεστές της λειτουργίας του Δήμου και η συνεργασία της διοίκησης πρέπει να είναι αρμονική και δημιουργική προς όφελος των πολιτών.
Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να διαιωνίζεται και να στηρίζεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών στην υπεύθυνη στάση και συνεχής προσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων .
Καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της όσων αφορά την πληρωμή των υπερωριών, δεδουλευμένα τα οποία είναι βεβαιωμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Καλούμε επίσης, την δημοτική αρχή να κάνει επιτέλους δεκτό το αίτημα, για το οποίο έχει κατ’ επανάληψη δεσμευτεί στο παρελθόν, για συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, των επικεφαλής των παρατάξεων, εκπροσώπων του Συλλόγου των εργαζομένων και υπηρεσιακών παραγόντων για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Για την παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς»
Η επικεφαλής κ. Χριστίνα Σταρακά

Για την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»
Ο επικεφαλής κ. Σταύρος Καμμένος

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Δάσκαλος

  Για ποιο λόγο συντηρείται αυτό το ψέμα;
  Εγώ δεν γνωρίζω υπηρεσία που να βρίσκεις υπάλληλο μετά τις 15:00.

 2. Ανώνυμος

  Γιατί έβγαλαν μαζί ανακοίνωση Σταρακα Καμμένος?Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω…Ο Καμμένος σπρώχνει την παράταξη του στην Σταρακα….Ο ρε ουστ…

 3. Ανώνυμος

  Μου θυμίζει το δυδιμο Αντωνόπουλου Τραπεζιωτη!!!

 4. Ανώνυμος

  Τότε η Σταρακα και ο Θάνος κορόιδευαν Τραπεζιωτη Αντωνοπούλο..και διόριζαν αντιπεριφερειάρχη τον Αντωνόπουλο.. για να μην χαθεί ο δήμος Αγρινίου. Τι έγινε τώρα Χριστινάκι ?έχουμε δυσκολίες?α ρε Σταυρο κατέβασες τα παντελόνια τελείως.!!!αλλά τι περιμένεις..πρώην κουμουνιστής δεν είσαι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.