Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Για κοινή πορεία δεσμευτήκαν τα Σωματεία Εργαζομένων των ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Για κοινή πορεία δεσμευτήκαν τα Σωματεία Εργαζομένων των ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Για κοινή πορεία σε διεκδικήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων συναποφάσισαν και δεσμευτήκαν τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Αιτωλοακαρνανίας και δήμου Δωρίδος.

Παράλληλα, με κοινή ανακοίνωση,εκφράζουν συμπαράσταση τους στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Μεσολογγίου .

Η κοινή ανακοίνωση των Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, των Εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και των Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας αναφέρει:

Σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων εργαζομένων ΟΤΑ «Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας» και «Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας» παρευρέθησαν σήμερα μετά από πρόσκληση του «Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Πραγματοποιήθηκε γόνιμη συνεργασία μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα, τις συνθήκες και τις συμπεριφορές αιρετών που επικρατούν στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Διαβεβαίωσαν και δεσμευτήκαν για την συμπαράσταση τους στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο. Επιπλέον όλα μαζί τα Διοικητικά Συμβούλια συναποφάσισαν και δεσμευτήκαν για κοινή πορεία σε διεκδικήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων όλων των ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όποτε, όπου και από όπου χρειαστεί.

Εκ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, ομόφωνα

Οι Πρόεδροι

Μπαρμπετάκης Βασίλειος, Κομματάς Ευθύμιος, Νταουσάνη Βάσω

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.