Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας από το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ναυπακτίας

Είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας από το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ναυπακτίας

Το κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Ναυπακτίας “όλοι μαζί” διοργάνωσε στις 11-12/1/2020 αποστολή αλληλεγγύης στην Αλβανία, για την παράδοση των ειδών που είχαν συλλεχθεί για τους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό. Η ανακοίνωση του κοινωνικού ιατρείου:

“Τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συλλεχθεί κατά την διάρκεια της εξαγγελθείσας καμπάνιας, ( τρόφιμα, ρούχα, sleeping bags, κουβέρτες, παιχνίδια, κλπ… 800 κιλά συνολικά), παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Δυρραχίου Νικόλαο, στην μονή του Αγ. Βλασίου.

Ιδιαίτερη στιγμή για τα μέλη της δομής, που συνόδευσαν την αποστολή, αποτέλεσε η συνάντηση με το Μακαριότατο Αλβανίας & Δυρραχίου, κ. Αναστάσιο.
Στην συνάντηση αυτή παραδόθηκε στον Μακαριότατο συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων με θέμα την Ναυμαχία της Ναυπάκτου.
Η συλλογή των γραμματοσήμων ήταν ευγενική προσφορά του Δημάρχου κ. Βασίλη Γκίζα προς το κοινωνικό Ιατρείο, στον οποίο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες, που μας έδωσε την ευκαιρία να καταστήσουμε πρεσβευτές της πόλης μας & να επικοινωνήσουμε στον Μακαριότατο το σημαντικό ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας. .
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους χορηγούς της αποστολής, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατόν η πραγματοποίηση της.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

Στράτο Αριτζάκη( οπωροπωλειο Αριτζακης) για την παραχώρηση μεταφορικού μέσου για την μεταφορά των ειδών & την προσωπική βοήθεια για την παράδοση τους στον τόπο προορισμού. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Τάσο Κορακιανίτη για την βοήθεια στην μεταφορά.

°την Γέφυρα ΑΕ

°τα πλαστικά Κοτρωνη

°τα Εκπαιδεύτρια Πανου

°το πρατήριο βενζίνης των αφων Βαρελα, για την συμβολή τους στην κάλυψη των εξόδων της αποστολής.

°Γεωργία Πελέκη, Σπυρη Τέφτα, & την καθηγήτρια Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας κ. Μαρίνα Κολοβοπουλου για την βοήθεια σε ότι αφορά την διαμονή στα Τίρανα & την επαφή με την Αρχιεπισκοπή.

Τα φαρμακεία Κατερίνας Ντιυραμπα, Εύας Αντωνακου, Κουμπιού Νικολάου για την προσφορά φαρμακευτικου υλικού

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στο 3ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου & στον διευθυντή του κ. Κώστα Κανελλο, ως & στην δομή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών στα Δυτικά, για την παραχώρηση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Τέλος ευχαριστούμε όσους συμπολίτες μας ανταποκριθηκαν στην καμπάνια του Κοιν. Ιατρείου .

Ο πόνος & η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα.
Η Αλληλεγγύη αποτελεί δύναμη & ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο”.

napaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.