Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Κοινότητα Παναιτωλίου: Ένα βήμα πριν το κλείσιμο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

Κοινότητα Παναιτωλίου: Ένα βήμα πριν το κλείσιμο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

Ένα βήμα πριν το κλείσιμο βρίσκεται το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο σύμφωνα με την Τοπική Κοινότητα.

Μετά την χθεσινή παρέμβαση, που η Κοινότητα χαρακτηρίζει ως «προφητική», το υποκατάστημα, σήμερα Πέμπτη (7/10) και αύριο Παρασκευή (8/10), θα παραμείνει κλειστό λόγω αδειών του προσωπικού.

«Η Κοινότητα Παναιτωλίου τάσσεται απέναντι σε πρακτικές και πολιτικές που σκοπεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας και θέτει προ των ευθυνών τους, όσους συνειδητά υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ζητά μάλιστα αρωγή των βουλευτών του νομού και της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής.

Η σημερινή ανακοίνωση της Κοινότητας:

Η χθεσινή μας παρέμβαση ήταν σίγουρα προφητική, αλλά δεν περιμέναμε ότι η προφητεία θα εκπληρωθεί τόσο σύντομα. Το κατάστημα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου ξεκίνησε εκ περιτροπής λειτουργία, που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο οριστικό του κλείσιμο.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, οι φόβοι που εκφράσαμε χτες επαληθεύονται με τον χειρότερο τρόπο.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αγρινίου και τους βουλευτές του νομού να πάρουν άμεσα θέση και να αναδείξουν το πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Η Κοινότητα Παναιτωλίου τάσσεται απέναντι σε πρακτικές και πολιτικές που σκοπεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας και θέτει προ των ευθυνών τους, όσους συνειδητά υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Δείτε και την χθεσινή ανακοίνωση:

Οι ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις διχάζουν τον λαό και αναγάγουν σε μείζον πολιτικό ζήτημα τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται από της Κυβέρνησης και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες..

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών σχεδιασμών επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με την πρόσφατη εφαρμογή τους να βρίσκει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στον νομό μας, με αποφάσεις που δεν τιμούν καθόλου την κεντρική πολιτική σκήνη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, όπως και τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις και να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στην Κοινότητα Παναιτωλίου, στον αγώνα που θα κάνει προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.