Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κων/νος Κουτσουπιάς: «Αναγκαία η ενεργός συμμετοχή των νέων-η Χριστίνα Σταρακά μας εμπνέει»

Κων/νος Κουτσουπιάς: «Αναγκαία η ενεργός συμμετοχή των νέων-η Χριστίνα Σταρακά μας εμπνέει»

Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοικητική σκηνή, που ζητά την ψήφο των συνδημοτών του, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Χριστίνας Σταρακά.

Ενεργός και με ενδιαφέρον για τα κοινά ο ίδιος, είναι σήμερα μέλος της διοίκησης στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων  και η απόφαση του για την συμμετοχή του στον συνδυασμό της κ. Σταρακά ήρθε με βάση και τα χαρακτηριστικά, που όπως τονίζει,  διαθέτει η υποψήφια δήμαρχος:

Εμπειρία, όρεξη για δουλειά, επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία, διάθεση για συνέργειες, συνεργασίες αλλά  και διεκδικήσεις για τον δήμο Αγρινίου.

Ο ίδιος, ως νέος υποψήφιος, σημειώνει πως «με την  σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων των νέων σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλυτέρων, μπορούν να επιτευχθούν πολύ καλά αποτελέσματα».

Παράλληλα, όπως τονίζει τρεις είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να εστιάσει, στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας, του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.

Αναλυτικά για την κάθοδο του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Χριστίνα Σταρακά, ο Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς, δηλώνει:

«Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την απαξίωση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, των ανθρωπίνων αξιών και ιδανικών. Η ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά αποτελεί πλέον βασική ανάγκη για την εξέλιξη και τον εκσυχρονισμό του τόπου.

Η Χριστίνα Σταρακά είναι άνθρωπος που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής έως τώρα με την πορεία της , γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς και διαύλους επικοινωνίας για να διεκδικήσει για τον δήμο της , όσα του ανήκουν.

Σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που εμπνέει και την όρεξη για δουλειά πήρα την απόφαση με ιδιαίτερη χαρά να συμπορευτώ με τον συνδυασμό της ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ , με κοινό στόχο να οδηγήσουμε τον Δήμο Αγρινίου από το χθες, στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας.»

–  Θεωρείτε πως η αυτοδιοίκηση είναι ένα προνομιακό πεδίο για τους νεώτερους σε ηλικία – όπως εσείς- να προσφέρουν;

«Η δικιά μου γενιά είχε την δυνατότητα να εξελιχθεί σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο σε μεγάλο βαθμό. Πιστεύω με την  σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων των νέων σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλυτέρων,   μπορούν να επιτευχθούν πολύ καλά αποτελέσματα στο συνολικό έργο για το καλύτερο της πόλης μας.

– Σε ποιους τομείς πιστεύετε πως θα πρέπει να επικεντρώσει η παράταξη σας;

«Βασικός μας στόχος , για να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για την πόλη είναι η ανάπτυξη μέσα απο την στήριξη της επιχειρηματικότητας , μέσα από την ενδυνάμωση του πρωτογενή τομέα και μέσα από την τουριστική στρατηγική.

Με αξιολόγηση και ιεράρχηση των αναγκών και συγκεκριμένο πλάνο υλοποίησης.

Επιπροσθέτως , θέτουμε την αλληλεγγύη ως βασικό συστατικό της ζωής και της λειτουργίας της πόλης καθώς δεν μπορεί να δημιουργηθεί ανάπτυξη για τον τόπο μας χωρίς πρώτα να έχουμε εξασφαλίσει το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης.

Επίσης , σημαντικό στοιχείο που θα εστιάσουμε , καθώς λείπει τα τελευταία χρόνια , είναι η αποτελεσματικότητα . Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω απο τις διαδικασίες , αλλά να βρίσκουμε και να εφαρμόζουμε λύσεις για την πόλη μας.»

– Η παράταξη και εσείς είστε έτοιμοι για την επομένη μέρα στον δήμο, μιας και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, προϋποθέτει συνεργασίες, λόγω των αλλαγών που επέφερε ο «Κλεισθενης»;

«Πράγματι ,  οι αλλαγές που φέρνει ο Κλεισθένης απαιτούν συμμαχίες και συνεργασίες προοδευτικών χώρων .

Εμείς από την μεριά μας , κάνουμε τον αγώνα μας , δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προσπαθώντας να πείσουμε τους συμπολίτες μας οτι μπορούμε με δήμαρχο την Χριστίνα Σταρακά να απαλλαχτούμε από την νοοτροπία που μας κρατάει πίσω και να πετύχουμε την αναγέννηση του αγαπημένου μας τόπου με έργα και πράξεις , ίσα και δίκαια για όλα τα διαμερίσματα του δήμου Αγρινίου.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.