Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Κωνσταντάρας: «χάθηκε η ευκαιρία για τη χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας”

Συγκροτήθηκε σε Σώμα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας που προέκυψε στις πρόσφατες εκλογές.

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος ενώ θέσεις του προεδρείου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της εξελέγησαν μέλη του συνδυασμού του.
Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΕΔ κατέθεσε και ο δήμαρχος του Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «ο στόχος της εκλογής αναλογικού προεδρείου κατά την σημερινή συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας δεν επιτεύχθηκε λόγω της απόλυτης άρνησης της πλειοψηφούσης παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» που απέρριψε τις προτάσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης» .
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάρα «χάθηκε η ευκαιρία για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας για τα ανοιχτά μέτωπα της Αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Περιφέρειας. Δυστυχώς το «πολιτικό χθες» δεν μπορεί να αντιληφθεί , ότι τα προβλήματα των δήμων απαιτούν ενιαία αντιμετώπιση , σύνθεση απόψεων και συλλογική δουλειά» .
«Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή» μαζί με τους συνεργάτες μου , θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΟΤΑ σε όλα τα επίπεδα για μια Αυτοδιοίκηση θέσεων και όχι νομής και διανομής αξιωμάτων», καταλήγει ο δήμαρχος Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.