Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς με Χρ. Σταρακά: “Τέλος με το δήθεν νέο που αποδείχθηκε χειρότερο κι απ’το παλιό”

“Να τελειώσουμε με το δήθεν νέο που αποδείχθηκε χειρότερο κι από το παλιό” καλεί με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τη Χριστίνα Σταρακά, Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς.

Ο κ. Κουτσουπιάς ζητά την 26η Μαΐου την ψήφο των πολιτών, ώστε να συμμετάσχει στο όνειρό του για ένα καλύτερο Αγρίνιο : “Θα είναι χαρά μου και τιμή μου να βρίσκομαι μέσα σε αυτό το όνειρο με αυριανή Δήμαρχο Αγρινίου την Χριστίνα Σταρακά”, καταλήγει  σχετική ανακοίνωση του κ. Κουτσουπιά.

Αναλυτικά:

Τέτοιες ημέρες πριν πέντε χρόνια σας υποσχέθηκαν πολλά αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι ένα Δήμο σε πλήρη αφάνεια, χωρίς ποιότητα και καμία ταυτότητα . Αυτή την Κυριακή πάμε να τελειώσουμε με τους χρισμένους υποψήφιους που έμειναν σε πλήρη απραξία και με το δήθεν νέο που αποδείχτηκε χειρότερο από το παλιό.

Δική μας επιλογή είναι να ασχοληθούμε με το αύριο αυτού του τόπου με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά ! Για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο όμως πρέπει την Κυριακή να απαλλαχτούμε από το χθες! Στο επίκεντρο του προγράμματος και της στρατηγικής μας είναι ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητάς του! Μετά από πέντε χρόνια χαμένων ευκαιριών ήρθε η ώρα για αλλαγή!

Νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία μας , οι περισσότεροι χωρίς ως τώρα εμπλοκή στα αυτοδιοικητικά, αποφασίσαμε να αντιπαρατεθούμε με το μύθο της απάθειας και να σας ζητήσουμε να μας εμπιστευτείτε, δίνοντάς μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε ΟΛΑ! Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο «ΝΑΙ» στην πόλη που ονειρευόμαστε, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφέροντα, χωρίς κομματικές γραμμές και ταμπέλες.

Κοιτάμε μπροστά, αναλαμβάνουμε μόνο δεσμεύσεις τις οποίες μπορούμε να υλοποιήσουμε και ξέρουμε πως όλοι μαζί, μπορούμε να γίνουμε πολύ σύντομα περήφανοι για την πόλη και τα χωριά μας. Όλο αυτό το διάστημα καταγράφω μέσα απο την καθημερινή μου επαφή με τους Δημότες του Αγρινίου τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, σημειώνω τα αιτήματά τους και τους εκθέτω κάποιες ιδέες μου για την πόλη. Αν με τιμήσουν στις επερχόμενες εκλογές, τους υπόσχομαι ότι δε θα τους ξεχάσω και θα είμαι δίπλα τους.
Ζω ανάμεσά σας, δραστηριοποιούμαι στα κοινά και θέλω να συμβάλλω στο αίτημα της γενιάς μου να αλλάξει η εικόνα της Πόλης μας και οι πολιτικές που αποπνέουν τον αέρα της απαισιοδοξίας και του ξεπερασμένου. Μαζί θα καταφέρουμε να φυσήξει στην Πόλη μας ο αέρας της προόδου, της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Να εμπιστευτείτε νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με έμπνευση, νέες αντιλήψεις για την πορεία της Πόλης και καθαρότητα στα λόγια και τις πράξεις.

Σας ζητώ την 26 Μαΐου να δώσετε με την ψήφο σας απάντηση σε ένα και μοναδικό ερώτημα: ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ; Θα είναι χαρά μου και τιμή μου να βρίσκομαι μέσα σε αυτό το όνειρο με αυριανή Δήμαρχο Αγρινίου την Χριστίνα Σταρακά!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο θρύλος!!!

    Που ήταν όλα αυτά τα παιδιά τόσα χρόνια που θέλουν να αλλάξουν το Αγρίνιο?λίγο ποιο χαλαρά παιδιά γιατί έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.