Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Κόντρα στο Μεσολόγγι και για τα καθίσματα στο θεατράκι του Λιμανιού

Κόντρα στο Μεσολόγγι και για τα καθίσματα στο θεατράκι του Λιμανιού

Πολλά είναι τα μέτωπα της αντιπαράθεσης του συνδυασμού του Π. Παπαδόπουλου και της δημοτικής αρχής Καραπάνου στο δήμο Μεσολογγίου. Τελευταία εστία της διαμάχης η κατάσταση στο θεατράκι του λιμανιού. Διαβάστε της ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά» του Πάνου Παπαδόπουλου

“Πέταξαν”… τα μπλε καθίσματα στο θεατράκι του Λιμανιού. Μήπως πρέπει να ευαισθητοποιηθείτε κύριοι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;

Η εικόνα στο θεατράκι του Λιμανιού είναι και πάλι προβληματική. Σε επιτόπια επίσκεψή μας διαπιστώσαμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα “πέταξαν” περίπου 80 έως 100 μπλε καθίσματα και δεν γνωρίζουμε τον “δρόμο” που έχουν πάρει. Τα άσπρα καθίσματα σας ενοχλούσαν. Τα κάνατε μπλε για λόγους ιδεολογικής συγγένειας. Και τώρα αυτά “πετάνε” χωρίς να έχετε λάβει τα στοιχειώδη μέτρα φύλαξης και προστασίας στο θεατράκι του Λιμανιού.

Μια εικόνα λοιπόν, χίλιες λέξεις, με το συνημμένο φωτογραφικό υλικό που αποστέλλουμε. Μήπως τελικά πρέπει να ευαισθητοποιηθείτε κύριοι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας» του Νίκου Καραπάνου

Σταματήστε τους  επιτόπιους ελέγχους στα καθίσματα και ασχοληθείτε επιτέλους με το Νοσοκομείο της πόλης κ. Παπαδόπουλε!!!!

O πολυγραφότατος υποδιοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου βρήκε χρόνο σήμερα και για μια ακόμη ανακοίνωση. Μην πάει ο νους σας σε θέματα του Νοσοκομείου! Ούτε καν! Μοναδική του αγωνία είναι η εκλογική τύχη του Δημάρχου Μεσολογγίου και εμμονή του ο συνδυασμός  «δήμος για τα παιδιά μας»! Και σήμερα ο πρωινός καφές του κ. Παπαδόπουλου που πολύ καλά γνωρίζουμε με ποιον τον πίνει είχε αποτέλεσμα μια ακόμη ανακοίνωση! Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τα καθίσματα του θεάτρου στο λιμάνι! Τον πληροφορούμε λοιπόν πως το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κάθε τόσο  βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να συντηρεί τα καθίσματα του θεάτρου στα οποία για ένα παράξενο λόγο γνωστοί  άγνωστοι δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία, φροντίζοντας κάθε τόσο να τα βρωμίζουν με συνθήματα και μπογιές. Ο καθαρισμός τους σύμφωνα με τις αρχές μας είναι επιβεβλημένος προκειμένου το θέατρο να είναι έτοιμο για την θερινή περίοδο …συνεπώς είναι αναγκαία κάθε τόσο η μετακίνηση τμημάτων καθισμάτων προκειμένου αυτά να καθαριστούν και να συντηρηθούν!

Δεν κατανοούμε τι το ύποπτο υπάρχει σε αυτό …εκτός αν ο κ. Παπαδόπουλος αποφασίσει αντι να κάθετε να γράφει ανακοινώσεις να βοηθήσει στον καθαρισμό τους!

Εκεί στις επιτόπιες επισκέψεις σας γιατί δεν παίρνετε και κανένα καθαριστικό μαζί  κ. Παπαδόπουλε ή και το φορητό σας υπολογιστή καλύτερα  να κάθεστε εκεί να γράφετε τις ανακοινώσεις και να φυλάτε το χώρο από τους βάνδαλους;

Σταματήστε  επιτέλους τους  επιτόπιους ελέγχους στα καθίσματα  γιατί γελάει όλο το Μεσολόγγι με τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις σας και ασχοληθείτε σοβαρά και ουσιαστικά  με το Νοσοκομείο της πόλης κ. Παπαδόπουλε!!!!

Υ.Γ. Η σημερινή ανακοίνωση στην φιλική σας εφημερίδα Αιχμή στάλθηκε πρωί φυσικά όπως κι άλλες πολλές! κ. Παπαδόπουλε πότε ασχολείστε με το Νοσοκομείο στο οποίο έχετε διοριστεί από το ΣΥΡΙΖΑ  ή τέλος πάντων πότε προλαβαίνετε τόσες ανακοινώσεις ενώ είστε παράλληλα υποδιοικητής;

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Δυο ………………. Τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα,…….. Φτιαξτε το Νομό γιατι ειμαστε στο 1800 ακομα….. Και αφηστετα αυτα ο λαός δεν τα πιστευει αυτα πλέον τις δηθεν κοκορομαχιες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.