Δευτέρα, Δεκέμβριος 9, 2019

Κοπή πίτας και Γενική Συνέλευση στον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, καλούνται τα μέλη να παραστούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου ΑΝΕΣΙΣ (Χαρ.Τρικούπη 33) , την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Α.Εκλογή Προεδρείου
Β.Διοικητικός Απολογισμός
Γ.Οικονομικός Απολογισμός 2018
Δ.Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Ε.Προυπολογισμός 2019
ΣΤ.Τοποθετήσεις μελών-ερωτήσεις –απαντήσεις επ αυτών. Εγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και προϋπολογισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 , στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

«Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε ενεργά.

Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας και μετά το πέρας της Συνέλευσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στις Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2018 καθώς και στα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα σχολική χρονιά και προσκόμισαν βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή τους.

Στο τέλος θα κληρωθούν πέντε λαχνοί στους συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση.», καταλήγει η πρόσκληση του Συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.