Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Κοπή πίτας και απονομή διπλωμάτων σε εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

epi-pita-nom1

Το Σάββατο στις  14 Ιανουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Μπαλαμπάνης, ο Δήμαρχος Ν. Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Διαμαντόπουλος, Γ.Καραπαπάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τ.Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Π. Σταράμος,  ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Β. Σπυρόπουλος,ο Πρόεδρος Αιτωλικής Αναπτυξιακής κος Σιαμαντάς, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Π.Παπαδόπουλος,  εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, αθλητές, μέλη και φίλοι του Ομίλου.

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πασιόπουλος Κων/νος και οι έφοροι των αθλημάτων Γερ. Κοτσίρης (κάνοε-καγιάκ),  Δημ. Αθανασίου (Ιστιοπλοίας), Β. Σπυρόπουλος (Κολύμβησης) και  Χρ. Διαμαντόπουλος (Αετοσανίδας) παρουσίασαν τις δράσεις που έγιναν το 2016 και τα σχέδια για το 2017. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης δηλώνοντας την αμέριστη και απρόσκοπτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας αντίστοιχα, στις δράσεις και εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή  διπλώματων στους αποφοίτους της Σχολής Ιστιοπλοΐας   Α/Θ. Επίσης δόθηκαν στους μικρούς αθλητές του καγιάκ ισοθερμικές στολές και  βραβεύτηκαν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε – Καγιάκ Ισαάκ Bερενιδης και ο Χάλκινος Παγκόσμιος και Πανευρωπαικός πρωταθλητής του κάνοε (C1 1000m) Στέφανος Δημόπουλος.Το φλουρί το κέρδισε ο τερματοφύλακας της ανδρικής μας ομάδας Πόλο Π.Κουρούκλης.

“Η εκδήλωση  έκλεισε με μια εκπληκτική συναυλία από την μπάντα του Σπύρου Λιβάνη.  Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και όσους διαχρονικά στηρίζουν τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Ελπίζουμε σε ενεργότερη συμμετοχή των συμπολιτών μας στις αθλητικές δράσεις και φεστιβάλ που θα οργανώσουμε στο μέλλον”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΜ.

epi-pita-nom2 epi-pita-nom3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.