Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Cash & Carry ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας Α.Ε.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Cash & Carry ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας Α.Ε.

kopi-pitas-mon-ami

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε φέτος η εταιρεία ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας Α.Ε. την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, το περασμένο Σάββατο 20.01.18 στον Πολυχώρο ΕMILEON.

Ο κ. Αλέξιος Γουργολίτσας, ευχήθηκε στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Παράλληλα, τόνισε την αναβαθμισμένη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία CASH & CARRY ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας ΑΕ. και ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξη τα 42 χρόνια λειτουργίας. Τόνισε ιδιαίτερα το όραμα του κ. Ανδρέα Γουργολίτσα το 1976, που έγινε πραγματικότητα, υπερνικώντας όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο κ. Π. Τσιχριτζής, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Γ. Τσιαβίκος, πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και το προσωπικό της εταιρείας με τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, ενώ το φλουρί, που το συνόδευε δώρο αξίας που παρέδωσε η κα. Βούλα Γουργολίτσα, “έπεσε” σε υπάλληλο της εταιρείας.

kopi-pitas-mon-ami-1

kopi-pitas-mon-ami-2

kopi-pitas-mon-ami-3

kopi-pitas-mon-ami-4

kopi-pitas-mon-ami-5

kopi-pitas-mon-ami-6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.