Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Το κορίτσι της Φλόγας του 2004, λαμπαδηδρόμος 14 χρόνια μετά

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κοριτσάκι που έσβησε τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, κράτησε ξανά τη φλόγα σχεδόν 14 χρόνια μετά.

to-koritsi-tis-flogas-tou-2004-lampadidromos-14-xronia-meta.w_l Το πρόσωπό της συνδέθηκε με μια από τις σημαντικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η μικρή τότε Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, καθήλωσε το κοινό στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, σβήνοντας την ολυμπιακή φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην Τελετή Λήξης των Αγώνων.

Σχεδόν 14 χρόνια μετά η Φωτεινή κράτησε ξανά την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η ίδια έγραψε στα social media συγκινημένη:

«Μετά από 14 χρόνια, είχα την τιμή να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα λόγω του συμβολισμού της.

Τότε ως ένα 10χρονο παιδί μου είπαν να σβήσω τη φλόγα που σημάδεψε το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Χθες έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Να μεταλαμπαδεύσω το φως. Νομίζω ότι αυτός ο ρόλος μου ταιριάζει καλύτερα. Εξάλλου, το όνομά μου σημαίνει Φως!

Σας ευχαριστώ και πάλι!». 

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.